Piese caroserie dreapta fata + altele pt. Focus 1999
Salut...am un ford focus combi TDIi fab. 1999. Intro seara cand eram acasa aud o bubuitura mare...cand ies afara sa vad ce sa intamplat...surpriza bubuitura aceea sa auzit la masina mea..a dat un betivan in ea. Am chemat politia, a venit cu chiu cu vai ca cica nu se baga la daune... A doua zi am fost la sediul asigurari de o avea ala de mia lovit masina, imi dau un formular sa il duc la polite. Il duc la politie si acolo mi se zice sa astept maxim 30 de
zile pana trimit ei formuarul inapoi la asigurari. Au trecut 25 de zile si nu am primit niciun raspuns, si mar interesa sa vad cam cat ma duce reparatia ca pana la urma cred ca tot cu bani mei o fac si miar cam trebuii urmatoarele:
- spoiler fata
- far dreapta
- semnalizator dreapte
- proiector dreapta
- semiaripa dreapta
- aparatoare de noroi dreapta
- scut motor
- vasul de apa
- capota
- parbriz
Cine are piese sami zica si mie un pret orientativ. va multumes
zile pana trimit ei formuarul inapoi la asigurari. Au trecut 25 de zile si nu am primit niciun raspuns, si mar interesa sa vad cam cat ma duce reparatia ca pana la urma cred ca tot cu bani mei o fac si miar cam trebuii urmatoarele:
- spoiler fata
- far dreapta
- semnalizator dreapte
- proiector dreapta
- semiaripa dreapta
- aparatoare de noroi dreapta
- scut motor
- vasul de apa
- capota
- parbriz
Cine are piese sami zica si mie un pret orientativ. va multumes
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 02 Iun 2010, 22:23, modificat 1 dată în total.
Motiv: Titlu
Motiv: Titlu
-
madalin1991 - Incepator
- Maşina: Ford focus an fab. 1999 1753 cmc 90 CP