Pai nu stiu cat o sa te tina pe tine acumulatorul, e precum consumul la masina, depinde cum mergi

. Eu incarcam la 2 zile. Acum depinde cat il folosesti, cat vorbesti , ce faci cu el - asculti muzica, te uiti la filme, stai pe net, wireless consuma destul de mult, gps-ul de asemenea... -
Preferam sa il predau personal telefonul pentru ca viitorul proprietar sa se uite cu atentie la el. Oricum telefonul il dau in probe o saptamana si daca potentialul cumparator nu este multumit de el (probleme, defecte ascunse...) ii dau banii inapoi. Telefonul chiar este in stare foarte buna dar eu nu mai am ce sa fac cu el. Am fost foarte multumit de el cat l-am folosit, acum am un N97 de care sincer nu sunt chiar asa de incantat, nu e chiar asa de stabil, se blocheaza destul de des... Sper sa mai scoata astia de la Nokia ceva update-uri.
Daca esti hotarat sa il iei trimit si in provincie, dar nu cu posta romana (mi-e frica sa nu le arunce aia de toti peretii). De asemenea pot sa ii fac si poze din toate unghiurile sa vezi ca e in regula, inainte sa il expediez.
Oricum, dupa cum am spus si mai sus, telefonul se da o saptamana in probe, orice problema, banii inapoi.