Re: focus panther black(methal)
intre timp am reusit sa finalizez finalizarea,am cumparat 4 cauciucuri firestone(195/65/r14),iar tata i-a tras o busitura si a spart bara,insa prinntr-un noroc chior as am gasit p-aici pe forum din dezmembari una identica la culoare cu a mea si am cumparat-o
(iar astazi pentru ca a fost vremea frumoasa am mai dezmortit injectoarele putin
)...
poze:
(iar astazi pentru ca a fost vremea frumoasa am mai dezmortit injectoarele putin
)...poze:
focus panther black(methal)LINK
VREI SA FII MANDRU DE ASPECTUL MASINII TALE? ATUNCI NU TREBUIE SA LIPSESTI DE AICI! PRIMUL FORUM DESTINAT COSMETICII AUTO DIN ROMANIA!
CUMPAR BORD STRICAT DE FORD FOCUS MK1,DIESEL(5000ROT/MIN)
VREI SA FII MANDRU DE ASPECTUL MASINII TALE? ATUNCI NU TREBUIE SA LIPSESTI DE AICI! PRIMUL FORUM DESTINAT COSMETICII AUTO DIN ROMANIA!
CUMPAR BORD STRICAT DE FORD FOCUS MK1,DIESEL(5000ROT/MIN)
-

iuly_007 - Member
- Maşina: ff mk1, 1.8tddi
dc? pentru ca uleiul era prea fluid,si intr-un cuvant se cam scurgea tot in baie...dupa ce apuca pompa de ulei sa bage,zgomotul disparea si in acelasi timp se stingea si becul din bord(becul de la presiunea de ulei)...si inca ceva...uleiul 5w30 este recomandat pentru anotimpul rece,iar vara majoritatea folosesc 10w40
asta nu inseamna ca nu ai si tu dreptate,insa,sincer sa fiu nu-mi doresc si sper nu fie asa cum zici tu 
sincer eu nu am huse pe masina de cand am cumparat-o.... am avut pa alta si dupa ce le-am dat jos la spalat, arata infernal scaunu plin de praf de parca nu a stat nimeni niciodata pe el, m-am lamurit, mai bine l-e aspir de fiecare data cand spal masina frumusel si gata, fara huse... din 2005 de cand fa taxi cu masina ni arata foarte bine scaunele, dar pentru uz personal cat s-ar fi uzat scaunele alea? 0 parerea mea.. o sa revin si cu niste poze (dupa ce vin de la spalatorie)
astept pozele
o sa creada ca lumea ca vorbesc singur 

habar nu am ... ce huse