Marca/Model : Opel calibra
Caroserie/numar usi : 3
Kilometraj : 209 000
An de fabricaţie : 1995
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1998 (euro 2) x20xev ecotec 136 cai
Masina a fost inscrisa anul trecut in Romania, avea 186 000 km(4600 ron taxa inmatric). Are caroserie finlanda deci nu rugineste ca cele din <'94.. Are ceasuri bord albe+ ceas presiune ulei + indicator voltaj baterie,scaune recaro,geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite ,xenon 6000 k faza scurta (faruri cu lupa pe f scurta si proiectoare ), abs, aer conditionat, computer bord(consum instant, viteza medie, autonomie etc) motor ecotec, volan piele +interior modelul revizuit, usi antifonate cu stp si dynamat (pt pasionatii de muzik) , subwoofer phase thriiler turnat in fibra de sticla(800 ron) , difuzoare usi hertz hi energy pe 3 cai (au fost 1500 ron), amplificare audison srx5( noua a costat 1600 ron). La 200.000 km s-a schimbat distributia, la 208.000 am mai schimbat uleiul (castrol)+ filtre + curea accesorii+ placute frana spate (in toamna am skimbat discuri frana fata+ placute ferodo premium). Din italia am adus-o cu instalatie gpl cu butelie toroidala. Cauciucurile de pe fata au sub 3000 km. Consumul mediu e 8.1 pe benzina (75% extraurban, 25 % urban ) pe gpl am o medie de 10% in conditiile in care merg destul de agresiv. E superstabila in curbe, ca idee intr-o curba luata cu 80 km/h cu un renault clio symbol si in care am crezut k ma rastorn, cu calibra trec cu 120 km/h fara emotii..
Nu am tunat-o, nu i-am stricat aspectul aiurea..mi-a placut asa cum e ea acum...E masina mea de suflet dar din pacate nu pot intretine 2 masini, singurul motiv pentru vreau sa o schimb e acela k sormea nu o poate conduce, e prea mare si fuge prea tare pt ea, de aia vreau sa o schimb cu o fiesta(inmatriculata sau nu ), motorul 1.4 tdci si neaparat cu ac. Pot oferi diferenta o suma destul de mica..
ym: tonu_adrian
Probleme: bara fata nu prea-mi place cum arata, trebuie revopsita
: toba finala si ce intermediara au sitele rupte, zilele astea le skimb , toba intermediara cu una originala si cea finala cu una din inox, tobele le am dar nu am apucat sa le schimb.
: niste bucsi din fata trebuiesc schimbate (le am luate dar nu am apucat sa le skimb)
: nu am apucat sa modific stalpii pt medii si tweetere, nu mai are rost ca oricum vreau sa o skimb..in consecinta tweeterele si mediile stau "atarnate" pe bord,,
Masina se adreseaza pasionatilor si nu samsarilor...
Ultima oară modificat de
verga_Cip pe 20 Sep 2011, 18:45, modificat de 9 ori în total.
Motiv: edit titlu