caldura mare!totusi lumea sa adunat care cum a putut si fiecare sa adapostit de caldura cu metode originale[umbrele,parasolare auto,etc.]hidratarea a fost obligatorie si mai ales locurile cu umbra.frumos,totusi din cauza caldurii nu am putut sa stau prea mult.m-am simtit si un pic ciudat pentru ca a fost prima intilnire si nu cunosteam pe nimeni iar ca masini focusuri,mondeo si fiesta.eu am venit cu sierra 1985 si am avut impresia ca am calatorit in alt timp adica din 1985 m-am teleportat in 2010 si m-am trezit intre masini foarte noi ca an de fabricatie.mi-ar fi placut sa mai vina macar o sierra sa pot discuta cu cineva care cunoaste modelul.cine stie, poate data viitoare. imi luasem si aparatul foto din aceeasi epoca cu masina ,dar din cauza caniculei si a durerii de cap am uitat sa mai fac si poze.daca a facut cineva poze rog sa posteze pe forum poate sunt si eu pe acolo.m-am recomandat sorin asta e numele meu dar pe forum ma numesc ,,maseluta''. va salut si aveti grija cu caldura ca e foarte periculos.