hai ca ma bag si eu in discutie! din ce cauza: am avut placerea sa detiun un mio moov 580 de care am fost forte multumit pe care l-am vandut iar acum am s555 de care sunt la fel de multumit.
parerea mea in achizitionarea unui aparat:
-studiaza-i caracteristicile,procesorul sa fie cat mai bun(poti sa faci o comparatie intre aparate)
-memoria interna sa fie cat mai mare(atentie inca o data la caracteristici pt ca una se posteaza pe site-uri si alta cumperi)
- cumpara de la un magazin specializat in asa ceva nu metro,auchan,plus,carrefour,etc
- garantie ai 2 ani cu 2update-uri gratuite de pe site-ul producatorului
- harti,poi si alte cele ,gasesti slava Domnului,dupa ce faci cele 2 update-uri
din ceea ce am avut eu moov-ul 580,merge deblocat cu orice metoda(recomand lanik - search google sau iti stau la dispozitie),nu s-a blocat niciodata,suporta sdhc 16gb,am pus pe el 10 sisteme de navigatie diferite(igo,igo amigo,mireocardinale,polnav,sygic,garmin,automapa,NDrive,Destinator,TomTom) plus mio original nu s-a blocat niciunul.
singurul defect ca sa zic asa este durata de viata a bateriei care nu tine mai mult de o ora
Spirit-ul 555 e alta rezolutie,alte finisaje,parca "intoarce" mai bine sistemele de navigatie decat moov580
-costa mai mult(depinde cati bani vrei sa investesti)
- nu am avut niciodata probleme de blocaj la el
-acumulatorul tine 1.5 ore
-update-urile la harti merg foarte greu pe win 7

preferabil XP
sunt de acord cu marius3k ca pica pe capete,dar nu cele luate din magazine,care se ocupa cu asa ceva
(am recomandat moov-ul la cel putin 6 persoane care si-au luat si nu au nici un fel de problema cu el)
poti sa mai incerci si moov 500,daca vrei
hotareste-te pe un aparat si studiaza-i metodele de deblocare si fiabilitatea lor,spun asta pentru ca am patit pe pielea mea cu moov-ul 580.mi-l cumpar si il dau unui prieten sa-mi puna igo-ul pe el,cu rugamintea ca sa-mi pastreze si mio map-ul.nu el,a facut ce a vrut si mi-a trantit in IGO care mi se bloca cand era lumea mai draga.
ca atare am studiat 2(doua) saptamani diferite forumuri,de dimineata pana seara,ca disperase nevasta-mea, si mi-am facut singur si pe gustul meu moov-ul.