Instalare servere linux,cms-uri, etc
Buna ziua.Ofer servicii de instalare/administrare server pe platforma Linux,instalare/configurare CMS,instalare retele mici si mijlocii precum si administrarea acestora.
Inca de la bun inceput precizez faptul ca nu pot elibera chitanta/factura,fiind liber practicant.
Observatii:
-Cei ce aleg configurarea unui server web sau instalarea unui CMS,beneficiaza gratuit de instalarea unui sistem de analiza a traficului.
-Cei ce aleg configurarea unui server Web,beneficiaza de instalarea sistemului de operare gratuit iar cei ce doresc instalarea unui server FTP,platesc o taxa modica de 5 euro pentru instalarea sistemului de operare.
-In privinta retelelor,costurile materialelor sunt suportate de client si achizitionate de catre acesta.
-Lucrez cu distributiile Ubuntu
-Serviciile mele le pot oferii in jud CS,TM,orasul Arad si zonele invecinate ale acestui oras
Pentru eventualele colaborari,va rog sa imi lasati un PM.
O zi buna
Inca de la bun inceput precizez faptul ca nu pot elibera chitanta/factura,fiind liber practicant.
$1 scrie:$2color=#FF8000]-Instalare/configurare Server Web[/color]
*Apache
*php
*MySQL
*Configurare DNS
*Configurare Firewall
*PHPMYADMINE
Pret:30 Euro
$1 scrie:$2color=#FF8000]Instalare/configurare FTP[/color]
*Proftp
*Configurare Firewall
Pret:15Euro
$1 scrie:$2color=#FF8000]Instalare/configurare CMS[/color]
-CMS pentru portaluri,webdirector,galerie foto,forumuri,etc Pret:15Euro
-CMS ecommerce (magazin virtual) Pret:30Euro
$1 scrie:$2Instalare/configurare retea
*Mufari,cablari
*Configurare routere si switch-uri ce detin managament
*Configurare retea (sharing,print sharing,drepturi de acces,etc)
Pret:in functie de anvergura retelei
Observatii:
-Cei ce aleg configurarea unui server web sau instalarea unui CMS,beneficiaza gratuit de instalarea unui sistem de analiza a traficului.
-Cei ce aleg configurarea unui server Web,beneficiaza de instalarea sistemului de operare gratuit iar cei ce doresc instalarea unui server FTP,platesc o taxa modica de 5 euro pentru instalarea sistemului de operare.
-In privinta retelelor,costurile materialelor sunt suportate de client si achizitionate de catre acesta.
-Lucrez cu distributiile Ubuntu
-Serviciile mele le pot oferii in jud CS,TM,orasul Arad si zonele invecinate ale acestui oras
Pentru eventualele colaborari,va rog sa imi lasati un PM.
O zi buna
-

catalin_gym - 1nsane Member
- Maşina: Ex:Ford Sierra hatchback, 1.8 Actual: Citroen C4 hatchback