ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

16 Iun 2010, 00:36

Desi nu imi convine,dar pot spune ca sunt fericit ca e canicula :D ...si sa tina cat mai mult :-" ...in 4 zile am scos din montajul A/C urilor de apartament 900 lei :) ...sa vina caniculaaaaaaa :))

16 Iun 2010, 06:08

Si banuiesc ca nici nu ai pretul ridicat ca ceilalti meseriasi..... ;) :D

16 Iun 2010, 14:19

$1 scrie:$2esi nu imi convine,dar pot spune ca sunt fericit ca e canicula :D ...si sa tina cat mai mult :-" ...in 4 zile am scos din montajul A/C urilor de apartament 900 lei :) ...sa vina caniculaaaaaaa :))

musca-ti limba

16 Iun 2010, 15:39

Poate ciudat pentru un site cu si despre masini, insa sunt fericita ca am inceput, din nou, sa conduc, si ca astfel sunt mult mai independenta. Sunt mandra de mine! ;)) :"> ;))

I-as ruga insa pe cei care ma intalnesc in trafic sa fie indulgenti cu mine :)) Am si "lamai" desi nu mai sunt incepatoare :-"

16 Iun 2010, 17:25

Felicitari si da jos lamaile!!!!

16 Iun 2010, 22:19

Cristi, trebuia sa ne impartasesti motivul exuberantei tale de acum cateva zile.
Eu sunt fericit ca dupa mult timp, azi am iesit cu masina. Tare imi mai lipsea!

16 Iun 2010, 23:26

da de ce sa le dea jos ? atat timp cat e incepatoare sau a mai condus dar incearca sa se reobisnuiasca si e inca "in re-formare", e mai bine sa stie ceilalti soferi sa fie mai atenti.

16 Iun 2010, 23:32

Adica e ca si cum te-ai da drept student in practica desi te-ai angajat ca inginer...???

On topic: Azi plec la Amsterdam pentru o saptamana, in concediu!!! Yupiiii!

17 Iun 2010, 07:37

vezi cu fetitele... 8-}

17 Iun 2010, 09:10

@Mihai L: vezi ca perioada de activare a space-cake-urilor este de 2ore, nu 45 de minute cum scrie pe ambalaj; asa ca ai rabdare...

17 Iun 2010, 10:26

$1 scrie:$2a de ce sa le dea jos ? atat timp cat e incepatoare sau a mai condus dar incearca sa se reobisnuiasca si e inca "in re-formare", e mai bine sa stie ceilalti soferi sa fie mai atenti.

Ezact ! :D Nu mai sunt incepatoare dar ca sa nu ma injurii "zmeii" daca imi mai moare motorul sau n-am tupeu sa ma bag mai repede la un viraj la stanga, mai bine sa ma vada naiva si incepatoare :-"

@Mihai L: asta da motiv de bucurie. Have fun!

17 Iun 2010, 10:57

$1 scrie:$2ezi cu fetitele... 8-}

cu alea te descurci tu, not problem
....
mai bine ai grija cu "baieteii" =))

17 Iun 2010, 11:46

sunt happy..tra lalala la....fara motiv 8-}

17 Iun 2010, 11:58

placute simptome :-p

17 Iun 2010, 13:12

$1 scrie:$2unt happy..tra lalala la....fara motiv 8-}

Poate s-a activat vreo space-cake.

18 Iun 2010, 22:26

neah, e altceva ;)

19 Iun 2010, 00:49

eu sunt happy k m-am alaturat voua, chiar daca nu stiu ce am asteptat, ca de 2 ani jumate ma mandresc cu Gaza mea... imi pare bine k sunt intr-un grup de oameni cu pasiuni comune, chiar daca sunt inca la partea cu integrarea...

Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam reciproc...

Happy! Happy!Happy!

19 Iun 2010, 01:30

Bine ai venit in randurile noastre! ;)

19 Iun 2010, 01:32

ms d welcome ;)

19 Iun 2010, 06:39

Si noi ne bucuram ca ni te-ai alaturat ... si ... ne-am bucura si mai mult daca ai evita "K" in loc de "CA", "C" in loc de "CE", "D" in loc de "DE", "MS" in loc de "MERCI"/"MULTUMESC" si altele.

In rest ... te asteptam la intalniri ... poate chiar si astazi! viewtopic.php?p=735893#p735893

19 Iun 2010, 09:20

Buna dimineata! Micul dejun fain, cafeaua neagra si beton! Zbor pentru cateva ore spre locurile natale ale sefului (sa traiti, sefu!:))), dupa care diseara petrecem intre prieteni dragi cu muzica folk pe Calea Mosilor! Deci :D

LE - ira1987, iti cam plac cafenelele, cand in una, cand in alta...;)

19 Iun 2010, 09:41

Treci pe la ai mei???? Asa de departe merge?? :))

19 Iun 2010, 09:50

Iaca "taticu" e treaaaz ! A sters mesele, a asezat scaunele la locul lor dupa debandada de aseara, a pregatit cafeluta aburinda, a intors cartonul cu "open/close" si gata, am intrat :D
Pofta buna la cafea tuturor ! ;)

L.E. As dori si eu o cafea "felice" :D

19 Iun 2010, 09:56

mergeeee:)

19 Iun 2010, 10:04

Cum sa nu fiu treaz???? :-/
Si azi noapte pe la 2-3 tot pe aici bantuiam. Nu ma prea bag eu in seama, dar urmaresc clientii. :D

19 Iun 2010, 10:31

eu sunt mai plimbareata de fel mariusm, imi place in cafenele la barfa :)) eu sunt si colo si dincolo, ca omu are motive si de bucurie, dar si de suparare si la cat de sociabila si deschisa sunt eu, n-ai sa ma vezi sa ma feresc de a spune ce am pe suflet

va multumesc pt invitatie si pentru urari

[sper sa se observe ca am incercat pe cat posibil sa scap de "limbajul de mess/lenesilor"]

19 Iun 2010, 11:36

^^
bravo tie !!! esti printre putinii/ele care recepteaza si reactioneaza pozitiv la un astfel de mesaj =D> ;)

"Taticu", o cafea felice ptr. ira1987 din partea mea :D ..... sa mi-o poata turna fericita in cap :))

19 Iun 2010, 12:18

:))

19 Iun 2010, 12:39

silviu, daca erai din bucuresti, aveai onoarea chiar azi sa faci o baita cu cafea...

multumesc de cinste :*

19 Iun 2010, 12:50

Deci pana la urma e ea. ;)
Si eu care ma gandeam sa-i fac cinste cu o bere din partea casei..... :D
Pana la urma tre' sa ma limitez doar la o biata cafea. :)
Răspunde