ajutor gasire topic
Dupa ce am rascolit toata sectiunea asta de vreo 10 ori.. nu gasesc postul in care era o poza cu o fata de portiera desfacuta.. in acel topic este vorba despre cum se desfac fetele de usi.. dar pe mine ma intereseaza sa vad poza, facuta de un coleg de pe forum, poza care contine fata de portiera de la masina lui..
am postat pe acel topic acum vreo 3-4 luni.. dar va zic sincer k nu mai gasesc topicul.. si chiar vreau sa vad acel topic..
va rog daca ma puteti ajuta sa imi trimiteti un pm cu link-ul.. apoi am sa rog un moderator sa stearga acest topic pt ca nu isi are rostul..
credeti-ma ca am cautat de zeci de ori peste tot.. si nu mai e.. ma gandesc ca poate a fost sters de vreun moderator..
Va rog sa ma ajutati!!
Va multumesc!
am postat pe acel topic acum vreo 3-4 luni.. dar va zic sincer k nu mai gasesc topicul.. si chiar vreau sa vad acel topic..
va rog daca ma puteti ajuta sa imi trimiteti un pm cu link-ul.. apoi am sa rog un moderator sa stearga acest topic pt ca nu isi are rostul..
credeti-ma ca am cautat de zeci de ori peste tot.. si nu mai e.. ma gandesc ca poate a fost sters de vreun moderator..
Va rog sa ma ajutati!!
Va multumesc!
-
johnny34 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus, 2009, 1.8TDCI, Trend+Comfort3
- VIN: WF0HXXWPDH8L61461