$1 scrie:$2e motiv de furtuna, in Pitesti: TV out. Si nu ma refer la mufa...
Cand incepe repriza, poate ma ajutati si pe mine cu un "live text" aici. Sa vad ce comentatori avem pe clubford. Mai rau decat ce e la TV nu poate fi.
Chiar daca am citat postul lui
zvony, acest mesaj este ptr. toti carora le pica cablul sau antenele Digi, Dolce, Boom, etc sau doresc sa nu mai auda comentarii stupide
http://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/ 
L.E. dupa primul tur de meciuri (ptr. unele au 2 meciuri jucate) pot spune ca cel mai curat joc (a se citi "care au jucat ceva") a fost al Germaniei. Sa ii vedem in aceasta seara cand intalneste un adversar de un alt calibru decat in primul meci. Numai ca daca joaca asa ca in prima etapa, Serbia poate sa-i roage pe francezi sa le retina si lor cateva bilete de intorcere. La Anglia ma asteptam la mai multe, dar SUA a devenit demult o nuca tare. Brazilia are multi jucatori "europeni" de aceea se va menaja si va accelera doar daca e cazul (numai sa nu fie prea tarziu). Imi pare foarte rau de Spania, dar vad ca doresc sa-si nu-si pateze traditia de la WC

; parearea mea e ca isi vor reveni. Argentina? E adevarat ca au niste jucatori extra (hmmm, Milito ala cum e tinut pe banca), au castigat la scor, dar inca nu ma convins prin joc.
Ahhhhh si m-as bucura daca si Italia ne-ar lasa inca din grupe (sunt prastie cu acest joc penibil).
Vad ca nu zice nimeni nimic de olandezi, care s-au miscat destul de bine in meciul cu danezii(nah, sa mai vedem si urmatorul meci).
Pronosticul meu:
Sansele cele mai mari sunt de partea urmatoarelor
1-2-3 (nu-i oblig. in aceasta ordine) Germania, Argentina, Brazilia, Spania, Olanda....
Dintre "grei" ( dupa jocul prestat) as dori sa plece acasa cat mai repede
Franta, Italia, Serbia,....altii nu mai imi vin acu'