Niciun punct, nicio amenda.
3 opriri in total, toate pt control de rutina, aratat acte, "nu va trage curentul fara plafon, domnisoara?", "nu", "bine, aici vi-s actele, o zi buna" si plecat mai departe (asta ieri la intrarea in Aiud dinspre Cluj).
Celelalte 2 opriri au fost in aceeasi seara, cam la o luna dupa ce am luat carnetul (2008). "Nu va suparati, v-a expirat inspectia tehnica de 24 de minute"

(si eram la volanul MK2-ului, caruia ulterior i-am facut ITP-ul cu conditia: "daca reusesti s-o aduci pana aici pe rotile ei, fara sa te remorcheze careva, ti-l fac" (30km distanta). Si a doua oara cand m-a oprit politia in seara aia (pe alta strada, dar tot el) nici nu m-a tinut la povesti, m-a lasat sa plec, si-a adus aminte ca ma oprise deja.
Daaaaar, inca nu stiu ce felicitari urmeaza sa primesc prin posta de ziua mea

. Poate ma trezesc cu ceva scrisori de pe la ZCF (ca am calcat-o un pic prin centrul Brasovului) sau de ieri de pe CJ-AB, sau din celelalte localitati de pe ruta Cluj-Hateg / Hateg-Cluj. Sau din Cluj de pe la vreo 2 semafoare mai coapte asa... mai galbui-rosiatice. Da' sper sa nu primesc cadouri de-astea... :-s PS: eu n-am detector, si nici nu e pe lista de "must buy".
Ultima oară modificat de
hd-08-nlk pe 16 Iun 2010, 19:46, modificat 1 dată în total.