cei mai mari nesimtiti.... functionarii publici
azi am fost la administratai financiara ca sa fac actele in vederea radierii/reinmatricularii unui autovehicul dupa ce m-au pplimbat prin toata cladirea am reusit sa fac actele . in final am ajuns sa mai imi trebuiasca o stampila era 14:53 ceasul si duduia imi zice ca ei la 15:00 inchid caseria : eu o iau cu frumosul ii explic ca mai e pana la 15:00 ca eu oara pierd vremea si maine cand au progrma pana la 13:00(cati din cei care lucreaza la patron sau nu numai avem program redus vinerea) si nu a vrut s aimi puna stampila si a inchis geamul de la caserie . am crezut ca inebunesc i-am zis ca daca nu deschide geamu ii dau cu el de cap si iese nebuna afara trece pe langa mine eu dupa fundu ei ca sa ii zic sa puna stampila . se duce la gardian si ii zice ca fac scandal ala ma intreaba ce doresc(civilizat era omul !!) ii explic situatia si ii spun pana una alta duduia tot nu a vrut sa puna stampila si era ceasu 15:00 punct se imbraca si iese pe usa eram constient ca nu mai primesc stampila de la ea si dupa ce iese afara din cladire incep sa o bodroganesc si sa o fac $%&$%^^&$*& . pana la urma am rezolvat am intrat ianpoi si am rugat o colega de a eui de la alt ghiseu sa imi puna stampila si a intrat aia a laut stampila si a pus parafa.
cand ma gandesc ca asemena exemplare de oameni handicapati si fara scola(ca mi mult de8 clase facute ca vai de curu lor nu au) simt ca imi bubuie capu numai nenorociti in acest sistem pur si simplu au un dispret si o greata in ei cand vine vorba sa faca ceva de parca i-ai pune sa manance ****t
concluzia : inainte sa va duceti pe la administratii financiare si alte asemena amplasamente inarmati-va cu rabdare , multa rabdare si lasati acasa orice obiect care poate deveni arma
- mariuscociorva
- 1nsane Member