Solicit sfaturi ptr. cazu: lipsa carte service Ford Focus 2
Sunt in posesia unui Ford Focus sedan trend de 1,6 101 CP, benzina, fabricata in decembrie 2006, de circa o saptamana. Are la bord 82500 Km. Nu are carte service din pacate. Arata bine. Am schimbat uleiul la motor, filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de polen.(conform recomandarilor tehnice ptr. aceste consumabile) Nu cunosc codul aparatului de radio/CD, iar daca voi avea probleme cu bateria am inteles ca va fi o mare problema. Exista o trancaneala pe partea dreapta la roata din fata, atunci cand trec peste denivelari. Am cumparat masina de la o firma (unde nu a fost rulata decat f. putin)care la randul ei a preluat-o de la o firma de leasing. Deci informatii despre eventualele revizii facute nu am de unde sa le obtin. Masina merge bine, la cumparare am dus-o la un service ptr. o evaluare sumara, unde in afara de recomandarea ptr. completarea freonului la instalatia de A/C si ca sa ma intorc la ei pentru remedieri dupa intocmirea actelor de vanzare-cumparare, nu am aflat. Ce ma sfatuiti sa fac, eventual etape ce trebuiesc abordate, avand in vedere ca bugetul ptr. masina este destul de modest.Are ITP-ul valabil pana in mai 2011. Am intrat ptr. prima data pe acest forum, asa ca sa ma scuzati daca eventual nu respect anumite proceduri. Cod identificare masina WF04XXWPD46G29970
Va multumesc anticipat ptr. raspunsurile dvs.
Va multumesc anticipat ptr. raspunsurile dvs.
- nuchicris
- Incepator
- Maşina: FORD FOCUS sedan , 2006, 1596 cmc, 74 Kw, trend
- VIN: WF04XXWPD46G29970