Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Incarcare instalatie A/C auto cu freon 80 Lei

15 Iun 2010, 18:25

as vrea sa merg si eu doar ca distanta ma impiedica , dar asta este ne adaptam
bafta

15 Iun 2010, 18:56

Salut.Am un FF1 Wagon 1,8 TDCi din 2004 si merge bine A/C, baga aer rece. As vrea sa verific sistemul, ce trebuie sa fac.Multumesc si astept un raspuns.

15 Iun 2010, 20:17

$1 scrie:$2ntra si verificarea instalatiei de ac.

M-ar interesa care sunt parametri normali de functionare ai instalatiei de AC la Fordul Mondeo din semnatura.M-ar interesa presiuna din instalatie in timpul functionarii si temperatura produsa.
Multumesc!

18 Iun 2010, 09:42

Buna ziua, as vrea sa vin si eu maine pe la voi pt un schimb de ulei si freon la AC. Trebuie programare sau pot veni la orice ora?
Multumesc

18 Iun 2010, 10:32

De ce nu incercati cu un telefon (sunt afisate atat pe site cat si pe prima pagina a topicului)? Oamenii sunt foarte amabili, sunt convins ca va raspund la toate intrebarile (pertinente) si va spun si la ce ora sa mergeti la ei. Pe site aveti si o harta cu locatia.

18 Iun 2010, 14:48

$1 scrie:$2red ca maine pe la amiaza va voi deranja si eu.. ca e jale am 41 de grade in masina.

despre baietii astia ce sa zic... numa de bine

18 Iun 2010, 18:51

mi-am luat si eu un focus prin ianuarie si am constatat acum ca nu baga aer rece deloc,asta inseamna ca ori mi s-a terminat freonul,ori e fisurata vreo teava(presupun)vroiam sa stiu cat ar costa reparatia daca cumva e fisurata vreo teava..

19 Iun 2010, 06:31

$1 scrie:$2una ziua, as vrea sa vin si eu maine pe la voi pt un schimb de ulei si freon la AC. Trebuie programare sau pot veni la orice ora?
Multumesc

Am fost, am rezolvat...repede si bine. Baietii sunt super ok!
Multumesc :)

19 Iun 2010, 15:54

Se pote sa veniti fara programare daca e vorba doar de incarcat verificat instalatia de ac. Pt. alte probleme tevi sprte, reparatii..... tr. programare ;0766868233,0723619915,0743113363,021/3451135
Va multumim si va asteptam.

19 Iun 2010, 23:34

Sunt super ok baietii de la Mastermotors, mergeti fara probleme si se rezolva, intrebati de DAN, la inceputul saptamanii am fost si eu cu fratele meu la el si e super multumit - merge ok AC-ul.

Jos palaria ca mai sunt si service-uri ok ( stiu prea multi de ok dar asta e).

20 Iun 2010, 06:45

fac si eu o incercare la dvs., cu toate ca stiu ca am slabe sanse
Aveti cunostinta de un atelier in Piatra Neamt similar cu al dvs.( legat de partea cu AC, incarcari, verificari etc.). Poate ati auzit din intamplare, vreun prieten, cunostinta, etc.

Stima,
Silviu

21 Iun 2010, 19:43

mers, rezolvat, platit, multumit!
Recomand!

21 Iun 2010, 20:32

$1 scrie:$2ac si eu o incercare la dvs., cu toate ca stiu ca am slabe sanse
Aveti cunostinta de un atelier in Piatra Neamt similar cu al dvs.( legat de partea cu AC, incarcari, verificari etc.). Poate ati auzit din intamplare, vreun prieten, cunostinta, etc.

Stima,
Silviu

Da Silviu, este intre scoala nr 27 si bazar la reparatii frigo-tehnice acolo am fost cu Ka-ul =D>

22 Iun 2010, 01:35

multumesc ptr. raspuns ! te contactez telef.

23 Iun 2010, 15:29

Sunt super baietii, stiu sa rezolve problemele dar si cum sa discute cu clientii. Nota 10 de la mine, apelati cu incredere.

26 Iun 2010, 17:38

Va multumim pt. recomandari.

Ultima achizitie Bosch ACS 600
FiÅŸiere ataÅŸate
acs600.jpg

01 Iul 2010, 22:23

upppp

07 Iul 2010, 11:59

Salutare,

Am o problema cu instalatia de AC. Aer rece baga din cate am observat, dar se aude un zgomot ciudat de la compresor, ca un bolborosit. O sa va fac o vizita sambata sa verific instalatia si eventual sa fac si o reincarcare, cred ca e timpul.

O zi buna,

08 Iul 2010, 07:05

rulmentul de la fulia compresorului e posibil sa fie uzat, avem rulment, Va asteptam

15 Iul 2010, 12:14

nu ii mai ridicati pe cei de la master in slavi,ca sunt praf la fel ca si alti!am dat bani degeaba la ei!cand am vrut sa stiu ce are masina,DAN mia spus ca nu stie,dar o luam'' babeste''si poate descoperim!ca sa nu mai spun ca aparatul lui minune mia bagat cu 100g mai putin freon!poate se pricep la altceva ,dar la aer conditionat, nu!NU RECOMAND service-ul,carpaci!!o zi buna!.

15 Iul 2010, 12:15

nu ii mai ridicati pe cei de la master in slavi,ca sunt praf la fel ca si alti!am dat bani degeaba la ei!cand am vrut sa stiu ce are masina,DAN mia spus ca nu stie,dar o luam'' babeste''si poate descoperim!ca sa nu mai spun ca aparatul lui minune mia bagat cu 100g mai putin freon!poate se pricep la altceva ,dar la aer conditionat, nu!NU RECOMAND service-ul,carpaci!!o zi buna!.

17 Iul 2010, 18:29

oferta nu mai este valabila, rog sa se inchida acest topic Va multumesc.

18 Iul 2010, 09:06

Pai ce s-a intamplat de nu mai este oferata valabila? Cand vroiam si eu sa trec pe la voi, inchideti pravalia?

18 Iul 2010, 19:06

joe06,nu ai pierdut nimic,stai linistit!mie miau luat 100roni,degeaba,fara sa faca ceva la masina!nu au stiut cat freon a avut masina si nici cat au bagat,deci in concluzie sunt praf!acolo se lucreaza la plesneala,daca merge masina bine,daca nu...nu!cauta pe net firme care se ocupa strict numai pe asa ceva,ca sa nu dai bani degeaba ca mine la mai multi smecheri,si problema sa nu fie de acolo!

22 Iul 2010, 22:11

Total dezamagit. Incarcat freon - cica probleme compresor, scos freon, si dat diagnostic: reparatie compresor (cica plin de rugina) bla-bla costuri estimate : montat-demontat compresor 100 ron, reparatie compresor intre 300-800 ron , incarcat iar freon 100 ron.
Dar, verificat in alta parte si diagnostic eronat: compresorul n-are nici pe dreaq, probleme la electroventilator (contact slab la un fir): inlocuit fir (lipit de carbune) 80 ron , incarcat freon 80 ron si cinste mester 20 ron pentru 2 bericioaice: merge perfect

Concluzia : platit 50 roni degeaba cica verificare freon+pierdut freo care mai era in compresor (inainte de "operatie")

Asa ca nu stiu ce sa zic: poate am avut eu ghinion.

insa si un plus : la partea de schimb ulei, filtre , placute, nota 10.
Subiect închis