eu sunt suparata astazi din acelasi motiv pt care sunt suparata in fiecare zi, in ultimile luni, si anume:
-nu imi gasesc un loc de munca
-banii pe care ii scot din meditatii nu imi sunt suficienti pentru ceea ce am nevoie
-din cauza problemelor de mai sus, reparatiile la masina se fac in rate sau dupa mai multe luni in care incerc sa strang bani (asta daca nu au ai mei vreun sentiment de mila si fata de mititica mea Gaza)
-nu am cum sa ajung si eu la o sedinta naturala de bronzat pana prin august, ceea ce inseamna ca o sa stau branzica dulce mai toata vara...
-nu reusesc sa-mi fac si eu prieten un tinichigiu si unu' pe la dezmembrari

aaa si ca sa nu uit, ca si asa de sambata tot incerc sa o zic si pe asta...
- e nasol la intalniri cand esti nou si de sex opus cu ceilalti prezenti...te simti cam in plus, ca ei se cunosc si discuta de anumite chestii legate de timpul lor liber, si nu poti sa te bagi daca nu cunosti persoana...
in fine... una peste alta, sunt destule chestii de scris... si pe mine ma deranjeaza mult mai multe de genul celor scrise de NLK, dar pe mine ma rod mai mult ale mele decat gramatica altora...nu imi mai bat capul cu astfel de chestii, pana nu mi le rezolv pe ale mele
Multumesc celor care citesc ce am eu pe sufletel si cel mai mult le multumesc celor care imi raspund, in speranta ca imi pot ridica, macar cu un nivel, daca nu total, moralul...
v-am pupat...