ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

21 Iun 2010, 07:27

neata! :D

21 Iun 2010, 10:12

Hai ca postez si aici poate vede mai multa lume. :)

Sa va ganditi care, ce promotionale doriti pentru ca eu saptamana viitoare si cealalta este posibil sa ajung in zonele:

- Sf. Gheorghe (CV)
- Miercurea Ciuc (HR)
- Sovata (MS parca)
- Sibiu (SB)
- Valcea (VL)

Nu promit ca ajung chiar in toate zonele ... depinde de banii de benzina si cheful de a conduce in acest concediu. :D

Promotionale disponibile:

- Calendar ClubFord
- Odorizant ClubFord
- Suporti de numere ClubFord
- Stickere ClubFord

23 Iun 2010, 09:49

salut all....pt cei din bucuresti am si eu o intrebare.....unde anume se platesc amenzile auto? politistul a zis ca la CEC dar acum CEC e banca....se plateste la banca sau cum???
Nu stiu pt ca e prima data cand iau amenda :D

23 Iun 2010, 09:50

Da, poti plati la CEC Bank. Te indruma acolo catre un ghiseu. Sa pastrezi chitanta originala, nu se stie niciodata! ;)

23 Iun 2010, 09:58

ok merci mult....ai idee pana la cat au astia programul?

23 Iun 2010, 20:51

nene bibane, ce mai faci? traiesti bine >:) ?
nu de alta, dar sa nu te lasi amagit de minciunile din presa si tv... astia instiga si ne mint ca am duce-o din ce in ce mai rau.
finu' lu bibanu, idem.

23 Iun 2010, 20:54

$1 scrie:$2a, poti plati la CEC Bank. Te indruma acolo catre un ghiseu. Sa pastrezi chitanta originala, nu se stie niciodata! ;)

In Brasov chiar trebe sa ii faci o copie si sa o duci la politie :))

23 Iun 2010, 21:38

$1 scrie:$2ene bibane, ce mai faci? traiesti bine >:) ?
nu de alta, dar sa nu te lasi amagit de minciunile din presa si tv... astia instiga si ne mint ca am duce-o din ce in ce mai rau.
finu' lu bibanu, idem.

Si l-au mai si arestat pe Dan Diaconesc Senzational In Direct. :P

23 Iun 2010, 21:44

asta cu dd e doar inceputul.... un exemplu pentru ce va urma.
lista e inca deschisa... (cei din presa si tv care arunca informatii false in eter si atenteaza la siguranta tarii, insa chiar cei din fruntea tarii, in speta preferatul lui bibanu :P , care au mintit cu nerusinare si buna-stiinta , nu se autosesizeaza)
in principiu ori cu basescu ori dupa gratii.
sa traiti bine !

eu nu mai comentez faptul, chit ca e strigator la cer ce se intampla.

23 Iun 2010, 21:53

:D Fara politica :P

23 Iun 2010, 22:01

dati repede pe sport.ro! incredibil!!!

23 Iun 2010, 22:09

putem sa dam si pe alte situri ca sa aflam. cei care nu aflasera deja.

23 Iun 2010, 22:12

http://www.sport.ro/tenis/incredibil-ma ... ledon.html

23 Iun 2010, 22:28

Jucauso nu stiu cum e la altii,dar eu acum nu ma plang,am de lucru si vin si banii...si cu cat o sa fie mai mult timp canicula,cu atat mai bine imi va merge :D ...si desi e asa zisa "criza",lumea in continuare isi monteaza C.T,A/C...si e constant de lucru,cel putin la mine ca instalator...bine ca am avut si eu luni cand abia faceam 1500 lei :( ,dar acum e bine. :-"

Ira hai sa vorbim aici,ca se supara politistii verzi pe noi,mai ales nenea Adi :D ...si eu oricum am cazier pe forum,mi-a fost suspendat de doua ori permisul.. :D ...
Pai la cat ma percep io la IT chiar am nevoie de meditatii :D .Si cam unde e jumatea drumului,unde vrei sa ne intalnim.. :D

Sar'mana nashule :) ,te-a mai sunat Boc,ce a mai zis..?..

23 Iun 2010, 22:43

Don, pai ar insemna ori pe la Pitesti, ca sa fie mai la oras, sau daca vrei mai retras, pe la Rosiori :))
Da', nu stiu cand mai am drum in partea aia, ca in ultimul timp am plimbari numai spre Bz :P Poate te muti si tu pe acolo :))

23 Iun 2010, 22:45

Normal ca la Pitesti: doar trebuie sa-mi bag si eu nasul unde nu-mi fierbe oala. In plus, sunt interzise intalnirile intre membrii forumului fara a fi supravegheati de un "politist", indiferent de culoarea acestuia.

23 Iun 2010, 22:47

pai atunci trebuie sa facem o intalnire de genu' asta curand...cand mai fac si eu o spaga la reparat un desktop sau un laptop, ceva, poate o punem de o intalnire la Pitesti....pana acum suntem 3... asta daca nu se supara Don sa ma imparta si cu altii :))

23 Iun 2010, 23:10

Mai mare sef rosu :D ..sa inteleg ca vrei sa o cunosti si tu pe Ira :D ...dar in afara forumului nu e nevoie de politist :D :P
Si va rog sa nu va mai bagati peste mine,ca eu m-am bagat primul cu Ira :D ...da?.. :D :P
Ira e bine si la Pitesti si la Rosiori..ca dupa terminarea lectiei de la meditatie te invit la o cina romantica :D :-" ...si pana la urma daca e nevoie...ma mut si unde zici tu :D ...cu chirie :))

23 Iun 2010, 23:13

Iarna pe ulita... readaptare

IARNA PE ULIŢĂ (2010 )

A-nceput de ieri s-apară
Câte-o groapă de rahat.
Vremea s-a mai îmbunat,
Străzile-au rămas prin ţară
Ca la sat.

Sunt tranÅŸee, nu ÅŸosele
Nu poti circula deloc
Căci sunt gropi din loc in loc
Mari cat să-l ascunzi in ele
Åži pe Boc.

Şi când plouă toate-au apă
Nu se vede, dar precis
Că se-ascunde un abis
Cam in ori-şi-ce băltoacă
E de vis.

Nu ÅŸoferii sunt miopi
Când conduc. Ci trebui spus,
C-au o mare vină-n plus:
Åži sunt "proÅŸti de dau in gropi"
Cei de sus.

Zici ca merg pe-altă planetă
Avem gropi ca-n cimitir
Nu le treci nici dac-ai TIR.
Si voi vreti rovinietă?
Hai sictir !
Ultima oară modificat de chefdejoaca pe 23 Iun 2010, 23:14, modificat 1 dată în total.

23 Iun 2010, 23:13

Mai romantic decat la KFC pe malul Argesului nu gasesti in toata Tara Romaneasca. Unde mai pui si cativa care sa faca baie in rau, vreo 2-3 care sa le fure hainele. Ce mai una, alta: vis!
De bagat peste nici nu incerc pentru ca ma "dez-baga" nevasta de nu mai stiu nici ce culoare am pe forum. Am zis ca numai ca o sa supraveghez buna desfasurare a interactiunii socio-culturale. Iar daca observ ceva neconform, actionez prin aplicare de mustrari.

23 Iun 2010, 23:21

@chefdejoaca asta e super tare ;)

@Don Mai vedem noi ce si cum...asta daca nu se supara la mine "barbatu' " sau daca nu iti gasesti tu nevasta si te ia aia la omor pe acolo...Parca si aud: "Ce meditatii iti trebuie tie, ma?? eee... las' ca-ti dau eu meditatii pe carca de nu le poti duce!!!" =))

@zvony nu vrem sa o suparam pe doamna zvony, asa ca o punem de un double-date :)))))

23 Iun 2010, 23:24

$1 scrie:$2a dupa terminarea lectiei de la meditatie te invit la o cina romantica :D :-" ...si pana la urma daca e nevoie...ma mut si unde zici tu :D ...cu chirie :))

Tie iti trebe un dus rece. Gheata.

23 Iun 2010, 23:29

Nene zvony nu ziceam de tine ca te bagi,ca stiam ca esti insurat...vorbeam de viitorii concurenti :D :)) ...si la KFC am mancat aici la noi o data si nu mi-a placut mancarea,si mai ales pretul :-t

Ira eu nu am obligatii,ca sa nu zic ca nu am nevasta sau prietena :D ...dar daca tu esti luata,atunci nu ma mai bag,ca nu vreau sa ajung la stiri ca DDD.. :))

Nene Cornel stai bre linistit,ca discutam doar aici :D

23 Iun 2010, 23:31

@Don discutam, vorbele nu au omorat pe nimeni...dar daca nu ziceam de mandru meu, era altfel,nu? acum...parca nu mai e la fel... :P

23 Iun 2010, 23:36

Acu' poate va vin idei sa nu va mai vedeti... atat va trebuie!

23 Iun 2010, 23:41

nu se poate...o data si o data tot o sa ne vedem... si daca iese ceva...tu o iei pe sotie si noi va luam de nasi :))

23 Iun 2010, 23:42

Mai pentru mine nu ar prea conta ca ai mandru sau nu...dar totusi,e bine de stiut...mai ales ca ai zis ca ai rude pe la Craiova,si poate le-oi fi si lucrat ceva pe acasa.. :))..dar nu e problema,ca ne vedem ca si colegi de forum :D...eu mai am un nash pe forum :) dar nu stica nici doi :D ,ba din contra,se dubleaza sau chiar se tripleaza darul,ca e concurenta intre nashi.. :))

23 Iun 2010, 23:47

da normal.....dupa cum i-am spus si lui zvony mai sus :))))) =))

24 Iun 2010, 01:03

Ce liniste se facu pe acilisea...cred ca adormira copii (:| I-)

24 Iun 2010, 01:15

cred ca o sa ii urmez si eu ca maine dimineata incep "munca" (meditatiile) in forta...nu vreau sa traga copiii de mine :P

noapte buna tuturor

Don te-am pupat, somn usor
Răspunde