ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

21 Iun 2010, 23:44

Aaaaaaaaasa. Am aflat de dansul si de WOB la prima mea intalnire din Cluj si chiar sperasem sa vina la Brasov. Nu mai retinusem si nickname-ul si mi-o fost lene azi sa caut, multam de informatie. Oricum, ma bucur ca am vazut mandretea aia de cabrioleta pe viu, e tare frumoasa. Cand o sa creasca mare, si a mea vreau sa arate asa bine :)

22 Iun 2010, 09:09

Salutare.
Sambata dimineata pe la ora 7 jumate pe a2 - un focus 1 a trecut glont pe langa mine... i-am dat flash-uri ... l-am prins din urma la feteste la bariera era cu 3 masini in fatza mea, dar a fugit iar,
Prin constanta un mondeo nu mai retin numarul... flash avarii:)

La intrare in costinesti pe Adispan... a trecut pe langa mine cu mana pe claxon ... salutare si aici... ma oprisem sa fumez o tigara :)

22 Iun 2010, 15:40

$1 scrie:$2 zis cineva la un moment dat sa isi faca fiecare topic pt modelul masinii si atunci am realizat:
eu ce fac? acum, nu vreau sa insult pe nimeni, dar in Ka-uri n-am vazut decat niste pitzipoance, babe, barbati care inprumuta si ei masina sotiei...in concluzie as deschide topic si as scrie :
"Astazi am vazut o gaza albastra cu nr. B-52-SIR pe la Unirii si cred ca era Ira"
"Astazi am vazut iar gaza albastra si acum sunt convinsa ca era ea"

Tare, nu?

stai linistita ca nici eu nu am vazut decat una bucata ford fiesta la intersectia cu Baba Novac acum 3 zile, plina de floricele colorate si la volan un pusti...cu sticker pe masina...si lista din zona mea e lungaaaaaaa...nici macar de un flash nu am avut parte :))

22 Iun 2010, 23:54

mai oameni buni, ieri am dat o fuga pana la Bz spre seara si inapoi mai spre noapte asa... si am vazut la Forduri cu zecile... dar de unde sa stiu eu daca erau sau nu din club la 150km/h? iar in localitati pe unde mai erau radare, n-am avut carnetelul cu mine sa-mi notez numerele lor, dar nu cred ca avea vreunu vreun sticker, deci... "fordisti" sunt multi...

de azi inainte, daca vede cineva un Ka albastru cu dungi albe cu nr. B-52-SIR, sa se faca observat, ca eu nu va gasesc :))

23 Iun 2010, 10:22

Buburuza albastra, B-03-WDZ cu un sticker mai "special", in zona Razoare. Don'soara de la volan nu a schitat nimic, a ramas imperturbabila la "badaraniile" mele gen claxon...

23 Iun 2010, 10:26

Da, si eu am vazut-o pe la Plaza, pe Timisoara. Uitasem numarul de inmatriculare. Nu am atentionat-o in nici un fel si bine am facut, se pare :).

23 Iun 2010, 11:35

Am mai dat-o o data aici, la gazeta, si tot fara raspuns. Asta e, trecem peste, Pamantul isi reia rotatia :-p

23 Iun 2010, 11:37

e vecina mea. mereg cu copilutul la gradinita la care imi duc si eu copila.... se pare insa ca nu stie care este semnificatia stikerului de pe masina....n-am reusit sa o interpelez ca mereu e tare grabita.

23 Iun 2010, 12:55

$1 scrie:$2e axelus, sambata la 10, prin fata Operei.

eram pe pilot automat:P ma trezisem la 6 dimineata :D

23 Iun 2010, 16:13

Ieri m-am salutat pe Bd Aviatorilor cu un focus 2 (fara facelift) verde, cu numar de Olt. Mi s-a parut super dragut salutul, dat fiind c-a fost prima oara (am stickerul de putin timp) :)

23 Iun 2010, 18:49

$1 scrie:$2 vecina mea. mereg cu copilutul la gradinita la care imi duc si eu copila.... se pare insa ca nu stie care este semnificatia stikerului de pe masina....n-am reusit sa o interpelez ca mereu e tare grabita.

pune-i un set de instructiuni de folosire ale sticker-ului sub stergator :-p

23 Iun 2010, 19:22

poate era si ea debusolata sau "in lumea ei". pe mine daca ma claxoneaza sau da flash-uri cineva si nu e Ford, e clar ca ma injura :))

23 Iun 2010, 21:29

azi pe la 11 în zona ciresica cineva de la ''FBI''parcat cumințel! :D
FiÅŸiere ataÅŸate
23062010 ora11-00.jpg

23 Iun 2010, 22:39

pe trotuar cu toata masina :-O ....vaiiiii...sincer la asa ceva rusinica mai ales ca este si de-al nostru [-X

23 Iun 2010, 22:39

$1 scrie:$2oate era si ea debusolata sau "in lumea ei". pe mine daca ma claxoneaza sau da flash-uri cineva si nu e Ford, e clar ca ma injura :))

me scuzati, dar eram cu ford, cu suport de numere si cu sticker (regulamentare club ford)...mai trebuia sa pun stegulet, sa port tricou si sapca sa fiu recunoscut? sa pun un vinyl cu clubford pe toata masina? sa tin server-ul in brate cu baza de date la vedere? :D

ia uite ce "fratie a surorilor" se formeaza :P
Anyway, nu e prima persoana cu sticker si fara habar de ce il are, asa ca e "scuzabil(a)"

23 Iun 2010, 22:41

$1 scrie:$2e trotuar cu toata masina :-O ....vaiiiii...sincer la asa ceva rusinica mai ales ca este si de-al nostru [-X

d-apoi la cat e drumul, vroiai sa o suie in copac? :D
n-a fost bizon incat sa-l blocheze :p

23 Iun 2010, 22:52

@bubu_ruza: CARE TROTUAR soro?! :)) E jungla acolo!!! :D

@deliquent: Daca mai ai ceva de spus exista un buton pe care scrie "modifica" si este valabil 10 minute. Pentru a raspunde ai un buton pe care scrie "quick reply". Te rog nu folosi de fiecare data butonul "Citeaza" pentru a raspunde. Multumesc!

23 Iun 2010, 22:56

eu imi cer inca o data scuze daca m-a vazut cineva si eu nu...cat despre claxoane , oricum nu aud altceva decat muzica... :))

23 Iun 2010, 22:57

nu folosesc "botoanele" din nestiinta, ci ca sa cuprinda si contextul raspunsului :|

23 Iun 2010, 22:58

Te poti adresa la modul:

@username: ce am de zis

@username2: ce am de zis 2

:)

23 Iun 2010, 23:08

sau eventual sa folosesc PM, nu?

23 Iun 2010, 23:27

nu are nici o scuza si foarte urat ca procedeaza asa [-X

24 Iun 2010, 11:14

De ce esti asa sigura ? Sti tu exact ce facea acolo ? :-?? Ca , vorba cintecului, : "nu e om sa nu fi scris o poezie /sa nu fi parcat gresit macar odata-n viata " ! :D

24 Iun 2010, 11:43

Ala e trotuar? :))

24 Iun 2010, 11:57

e maidan :)

24 Iun 2010, 12:17

e trotuar care se termina brusc in maidan
oricum, pe acel trotuar, la cat de multa flora exista, nu cred ca ar putea trece multe bipede :D

24 Iun 2010, 13:19

HA HA HA...cand exista strada,trotuar si nu locuiti pe camp sau la tara, va meritati soarta daca gasiti masinile zgariate,avariate si de ce nu...ridicate :P

24 Iun 2010, 13:28

Cred că ajunge cu offtopicul.

PS: să arunce primul cu pietre cel/cea care n-a parcat aiurea în viața lui/ei. Pănă atunci hai să nu mai facem pe moraliștii.

24 Iun 2010, 16:58

$1 scrie:$2eri m-am salutat pe Bd Aviatorilor cu un focus 2 (fara facelift) verde, cu numar de Olt. Mi s-a parut super dragut salutul, dat fiind c-a fost prima oara (am stickerul de putin timp) :)

salut din nou! eu eram! Misto albastrul ala, da foarte bine!

24 Iun 2010, 21:44

Focus B-45-DAF - Sos. Stefan cel Mare, ora 22:12
Focus B-49-BPO - Gara de Nord, ora 22:09

cineva? (nu am apucat sa schitez vreun gest, ca eram in graba sa ajung acasa), dar BPO stiu sigur ca era cu o gagica in dreapta :P pe ea clar am observat-o
Răspunde