ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

25 Iun 2010, 07:43

nu puteam pt. ca nu aveam voie :))

25 Iun 2010, 08:11

Fordul pe valuri ! N-a fost mare lucru , apa de ploaie :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC07350.jpg

25 Iun 2010, 08:28

A dat Dunarea pe afara? Cunosc zona destul de bine, H. Delta e ca o a doua casa. :D

25 Iun 2010, 08:40

Nu , e doar apa strinsa de la ploaie ! Nu stiu cum e in alte parti , dar la noi la Tulcea in centru , atunci cind ploua tare apa nu se scurge in canalizari ci tisneste din ele :-??

25 Iun 2010, 08:50

aoleo cataline, chiar asa de rau la voi in tulcea? si chiar in centru? nu imi inchipuiam ca e chiar atat de grav :( si nici nu m-am mai uitat la tv ultimele zile.

25 Iun 2010, 09:34

Pai voi in TL trei sferturi din strazi le aveti in panta.

27 Iun 2010, 20:43

Cum se mai parcheaza prin bucuresti (in prima poza a blocat si locul de parcare din stanga, fiindca ar fi trebuit sa parchez f aproape de el ca sa am loc si mi-era ca ma loveste daca va incerca sa iasa inainte sa revin, probabil un matiz ar fi incaput mai bine), prima pe Schitu Magureanu, a doua pe Arthur Verona parca...

Imagine
Imagine

Parcare pe trotuar , dar nu ad-hoc, ci marcata cu stalpi si semn, in centrul orasului, intre Universitate si Calea Victoriei... oare Primaria ce parere are, o fi autorizat-o pe ochi frumosi ? sau bani frumosi...

Imagine
Imagine

27 Iun 2010, 20:47

o fi parcare pt biciclete?!!!! :D

27 Iun 2010, 20:52

ahaaa....d-aia se opreste acolo pista de biciclisti :)) acolo e cap de linie si garaj

27 Iun 2010, 21:41

Dacă nu mă înşel eu, în acel bloc este o instituţie de stat, se vede ceva pe plăcuţa mare.

29 Iun 2010, 18:41

Viena
00.JPG

Salzburg
01.jpg
02.jpg
03.jpg

Innsbruck
04.JPG
05.JPG
06.JPG

Zurich
07.jpg
08.jpg
09.jpg

30 Iun 2010, 09:09

Tot din seria "cum mai parcheaza romanasul" sau "unii de la tara ajunsi bucuresteni peste noapte"

Imagine

30 Iun 2010, 09:19

dimineata am vazut in pipera o tipa draguta cu un ff2 RS

30 Iun 2010, 10:33

Parca a mai fost vazuta. :D Mi se pare ca lucreaza pe la Romcar.

04 Iul 2010, 12:00

niște milițieni ''care nu vor Logan'' :D dar parchează în stație! :-t
(sâmbătă în Eforie Nord)
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag007.jpg

04 Iul 2010, 12:46

GOGOASA INFURIATA !!!
=))

04 Iul 2010, 17:49

$1 scrie:$2Parcare pe trotuar , dar nu ad-hoc, ci marcata cu stalpi si semn, in centrul orasului, intre Universitate si Calea Victoriei... oare Primaria ce parere are, o fi autorizat-o pe ochi frumosi ? sau bani frumosi...

Acolo este Administratia Fondului Imobiliar, insitutie a Primariei Capitalei ;)
Am vrut si eu sa o pozez la un moment dat plina de masini dar m-am lasat pagubas.

05 Iul 2010, 07:54

cineva care si-a batut joc de un proprietar de passat cc prin bucuresti. ma intorceam de la maresi l-am pozat, avea legat de masina cateva conserve si peturi legate de masina, si mergea omu fara nici un fel de probleme =))
FiÅŸiere ataÅŸate
P1170382.JPG
P1170381.JPG

05 Iul 2010, 08:23

erau tineri casatoriti :))

05 Iul 2010, 11:48

pe autostrada la iesire din Praga
DSC02585.JPG
DSC02588.JPG

masina de pompieri in Nurenberg
DSC02519.JPG
DSC02520.JPG

10 Iul 2010, 16:16

Acu 2 saptamani la o cale ferata, omu se opreste fix sub bariera...si poc una in cap =)) (radea de unu singur in masina)
FiÅŸiere ataÅŸate
21062010469.jpg
21062010470.jpg

12 Iul 2010, 08:51

$1 scrie:$2cu 2 saptamani la o cale ferata, omu se opreste fix sub bariera...si poc una in cap =)) (radea de unu singur in masina)

=))

12 Iul 2010, 10:08

ieri seara langa financial plaza (calea victoriei), ka verde cu dungi albe pe mijloc, in spate pe luneta "biker chick", si o gagica vb la telefon la semafor. M-am gandit sa o ademenesc in clubford dar asa sunt eu mai timid :D

12 Iul 2010, 11:12

Din cite vad , ala e un Opel Agila , probabil din cauza ca-i asa urit l-a lovit bariera ! :D
Ieri am dat o tura prin Mamaia asa ca am avut ocazia sa vad si io un Focus RS de-adevaratelea =P~

13 Iul 2010, 21:18

o echipa de profi
P1330813.JPG

aceeasi echipa, alt unghi
P1330818.JPG

si doua catastofe
P1330820.JPG

13 Iul 2010, 21:47

Cand am ajuns eu la magazin, militia oprea in acel loc, cand am iesit masina era tot acolo (deci nu a oprit cateva secunde). Oare daca nu este sageata sub semn poti stationa langa el :-/
FiÅŸiere ataÅŸate
13072010.jpg

13 Iul 2010, 22:02

oh, da. pun pariu ca-si cauta buletinul si talonul, intrucat colegul sau, desi era in dreapta soferului, deci in calitate de partas, a aplicat amenzi pentru amandoi pentru nerespecarea semnului din imagine.

acum, ca sa nu fim rai si sa o luam in litera legii, semnul semnifica Oprirea Interzisa, iar conform legislatiei:

OPRIREA VOLUNTARA - imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public pe o durata de cel mult 5 minute, peste aceasta durata imobilizarea se transforma in STATIONARE.

Deci legal, au voie, dar cel mult 5 min.

13 Iul 2010, 22:19

Eu am stat in magazin mai mult de 20 de minute...

13 Iul 2010, 22:44

da, dar "rechinii" de la ridicari auto, de ex., iti prezinta minim 2 poze, in care sa-ti cuprinda cele 5 minute in care nu ti-ai miscat masina....deci, daca nu ai dovezile...ramane doar o simpla poza :)

14 Iul 2010, 08:58

$1 scrie:$2emnul semnifica Oprirea Interzisa, iar conform legislatiei:

OPRIREA VOLUNTARA - imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public pe o durata de cel mult 5 minute, peste aceasta durata imobilizarea se transforma in STATIONARE.

Deci legal, au voie, dar cel mult 5 min.

Aoleu domnu' deliquent, ati facut scoala de soferi la "fara frecventa"? :-t
Acel indicator interzice oprirea, ceea ce implica si interzicerea stationarii.
Dar pentru faptul ca interzice oprirea, nu au voie nici macar un minut.

Exista un alt indicator, cu o singura dunga rosie, care se cheama "Stationarea Interzisa". Acesta iti permite sa OPRESTI, maxim 5 minute, dar sa NU STATIONEZI.
FiÅŸiere ataÅŸate
oprirea-interzisa.png
oprirea-interzisa.png (5.34 KiB) Vizualizat de 4195 ori
stationarea-interzisa.jpg
Răspunde