$1 scrie:$2 De ametitul care a pus frana si eu m-am oprit la milimetru de el? Noroc ca nu era ud pe jos?.. nu te trezesti tu sa franezi brusc, cand vezi ca in spatele tau vine cineva, repet - cu viteza legala, dar care probabil nu are timp sa franeze, daca abia ai tu, la 20km/h...

Ira vinovata erai tu,nu ai pastrat distanta corespunzatoare,si nu erai atenta la drum daca te-ai oprit doar la cativa mm...
Si ce zice codul rutier...
5. Viteza si distanta dintre vehicule
Art.48. - Conducatorul de vehicul trebuie sa respecte regimul legal de viteza si sa o adapteze în functie de conditiile de drum, astfel încât sa poata efectua orice manevra în conditii de siguranta.
Art.51. - Conducatorul unui vehicul care circula în spatele altuia are obligatia de a pastra o distanta suficienta fata de acesta, pentru evitarea coliziunii.
...deci indiferent ce face ala din fata ta,tu trebuie sa fii tot timpul pregatita...si am vazut ca daca il lovesti pe unul in spate si faci gura,iti duce militia masina la un stand R.A.R. si ii verifica franele,si daca ai si o infima problema...atunci adio certeficat si permis