Vitezometru GPS
De cateva zile caut ca turbatul un vitezometru bazat pe GPS pe tot netul si nu ajung la niciun rezultat!
Ce vreau? Un aparat care sa-mi arate in permanenta viteza instantanee a masinii (adica cea care este determinata prin masuratorile aparatelor radar ale politiei), bazandu-se pe GPS. In plus, as dori sa se poata stabili niste praguri de viteza (de ex. 55, 99, 135km/h) la depasirea carora aparatul sa dea un semnal audio-vizual.
La ce-mi trebuie? In principiu nu sunt de acord cu folosirea detectoarelor de radar, eu sunt pt respectarea vitezei legale (nu ca n-as depasi-o, dar eu zic ca o fac numai atunci cand sunt asigurate conditiile de siguranta a traficului atat pt mine, cat si pt ceilalti). Cum Fiesta are tendinta sa o ia din loc peste viteza pe care mi-o doresc, ma trezesc in permanenta ca sunt deasupra celor 10km/h de gratie... si n-am chef sa platesc amenzi si sa adun puncte nevinovat (ma rog, nevinovat in intentii, caci in fapte...).
Am gasit un aparat care ar indeplini toate aceste conditii si care, surpriza placuta, proiecteaza viteza pe parbrizul masinii (GlobalTop HG-100 se numeste), dar... aparent inca nu este de vanzare pe nicaieri - a fost doar prezentat la nu stiu ce targuri de pe-afara si a fost trimis la varii reviste auto pt testare.
Va rog, sfaturi si eventual indrumari spre aparatul-minune care sa poata indeplini conditiile de mai sus!!! (URGENT, ca saptamana asta plec la BV si vreau sa-l testez!)
Multumiri anticipate!!!
- leontet
- Gold Member
- Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort