ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Nota 10. Fara cuvinte... Ewan McGregor ar trebui sa ia Oscar pentru rolul asta.
Am mai vazut si the Wolfman - nici nu stiu ce nota sa-i dau.... pentru realizare merita un 9 dar ca poveste as zice un 7. Actiunea se petrece la mijlocul secolului 19 undeva in Anglia. E o scena intr-o tabara de tigani carora li se dusesera duma ca erau criminali si hoti... ia ghiciti de limba se vorba in tabara aia tiganeasca. Clue: nu era rromanes
Sincer, nu inteleg cum poti sa dai nota 10 pentru The Last Airbender si doar nota 7 pentru The sorcerer's apprentice. Am vazut The sorcerer's apprentice si mi-a placut. Nota 7 e ok si din punctul meu de vedere. DAR am vazut si vreo 30 de minute din Airbender. Am incremenit la ce dialoguri idioate sunt in filmul ala. Efectele sunt zero pe langa Sorcerer's. Film slab rau de tot. Eu i-as acorda nota 2 cu indulgenta. Fanii Dragon Ball si Captain Planet poate ca l-ar aprecia. Nu mi-o lua in nume de rau dar pentru fanii genului SF nu inteleg cum poti aprecia filmul ala submediocru atat de mult.
Ultima oară modificat de ddragosa pe 30 Iul 2010, 12:40, modificat 1 dată în total.
The A Team - 9/10 Actiune si comedie, mi-a placut mult
Kick Ass - 9/10
Operation Endgame - n-as putea sa-i dau o nota, m-am uitat la el fara subtitrare (nu ca n-as stii engleza, dar totusi trebuie sa fii putin mai atent si sa fim seriosi ca nu toti pricep ABSOLUT TOT)
The Karate Kid 2010 - 7/10 toata filmele astea gen karate kid sunt foarte previzibile; deci destul de neinteresant. m-am uitat la el ca alt film nu-mi venea in minte
MaÅŸina: Ford Focus HB 11.2007(04.2008) 1.6 TDCi 90CP
VIN: VinCatPotDeRepede
Re: film?
30 Iul 2010, 14:49
Shrek Forever After, merita un 8/10, asta pt ca l-am vazut 3D, Kick Ass - dupa 30' am adormit... deci m-a lasat rece Knight and Day - 9/10 , e un fel de M.I. & Charly's Angels
@ddragosa the last airbender a primit de la mine un 10 pentru efecte, nu neaparat pentru storyline, iar sorcerer aprentice a primit un 7 de la mine pentru tot filmul. probabil nu am folosit bine semnele de punctuatie. data viitoare voi fi mai atent si mai explicit. Comparand efectele, mie mi-au placut mai mult cele din airbender, dar nu inseamna ca cele din appprentice nu au fost misto, ci doar ca eu le prefer pe celelalte... gusturile pot fi diferite..
Acum am ajuns acasa de la film: nu vreau sa supar pe nimeni, dar este unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Povestea filmului mi se pare lipsita de orice urma de originalitate. Nota mea: -> efecte: 8 -> poveste: 3 (cu indulgenta)
A-Team: 7/10 (Merge de relaxare ) The karate kid: 2/10 (Baiatul ala Jaden nu are talent. Iti vine sa-l iei la bataie la cat de arogant este. Jackie ramane la fel de "talentat".)
$1 scrie:$2ilmul Inception este demential. Merita vazut. Nota 10.
Nu e chiar de 10, e bun, dar nu e de 10. De vazut merita si chiar la cinema, oamenii aia chiar au facut o treaba buna, merita sa dai un 10-20RON sa-l vezi.
Tot am cautat filmul asta de-l tot laudati si n-am gasit decat Toy Story 3 - Inception. Despre asta e vorba? Pentru ca pe mine unul m-a lasat rece, dupa 10 minute l-am oprit si-am tras un delete rapid...