Re: Liniute, depasiri, scheme si manevre in trafic
$1 scrie:$2eri, o liniuta "adhoc" cu un reprezentant al grupului VAG, condus de o reprezentanta a sexului frumos; cred ca era un polo, nush daca dizel/benzina (as zice benzina)
rezultat: diavolu e cam prost crescut si probabil misogin
Hai mah , io credeam ca reprezentantele sexului frumos nu se tin de curse pe strada !

"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
-

catalin1972 - 1nsane Member
Sierra e o masina nervoasa si foarte buna!Cum sa te dai cu Loganul la o Sierra de 2000 benzina 
Povestea incepe cu mine la volanul felinei, incercat sa prind cat mai mare viteza sa urc o strada, ea fiind intr-o curba de 180 grade + in rampa. eh, uitandu-ma-n sus sa vad daca se apropie cineva de pe contrasens si nevazand pe nimeni..i-am dat talpa...cand, in curba.. reusind un mic powerslide (din pacate fara fum de la cauciucuri), vad ca vine o tanti lejeeer fara sa franeze nici macar un pic inainte de aceeasi curba. in momentul acela am zis ca fie o lovesc, fie trec la milimetru de ea... ceea ce s-a si intamplat. Trecand printre ea si realizand la un moment dat ca n-o lovesc, m-am uitat in oglinda retrovizoare si-am observat cum pusese frana, trase de volan dreapta..i se oprise motorul si ea era cu mainile pe sus prin masina...