Vanzare

Filtre de aer "minune"

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Filtre de aer "minune"

Mesajde marius3k » 16 Iul 2010, 13:09

Pe LoganClub a luat ban foarte repejor. :)
De vanzare: Ceasuri ST170, Navigatie Pioneer Avic F910bt, strut bar Focus mk1

Flota: Mondeo MK4 2.2TdCi, Focus C-Max 2.0TdCi, Volkswagen T4 Multivan
marius3k
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.2tdci Titanium X Sport C-MAX2.0tdci Trend X Sport

Mesajde AirFilter » 16 Iul 2010, 16:37

@marius3k
1. Se pare ca in facultate erai praf si acu` incerci sa te razbuni, altfel nu pot sa inteleg de ce ai arunca cu noroi in unul din cei mai titrati inventatori ai Romaniei.
2. Am luat ban eu, dar cei care au cumparat filtrul au fost multumiti. Datorita faptului ca au fost multumiti au luat si ei ban. Acu` trageti voi concluziile.
El a pus filtrul "de dacie" pe Corvette iar ala e super multumit:
http://www.filcor.ro/FilcoR%20Generic.html
Ah, da, stiu, probabil ala e prost si VOI destepti de le stiti voi pe toate

@catalin
Daca ai citit 17 pagini, imposibil sa nu fi dat de impresiile celor care l`au cumparat. Sunt mai mult de 5 feedbackuri explicite. Cauta si vei gasi.

@traian6667
Ai dreptate. E un impediment?
Merge pe Corvette? pe BMW? Pe Audi? Pe Volvo? pe Ford?
Esti praf amice.

Acri strugurii?
Mergeti cu filtrele originale ca sunt mai bune.

O zi excelenta va urez.
AirFilter
Incepator

Maşina: BMW 316,93,1.6l,full
VIN: wbaca11018245aj65

Mesajde unariciflocos » 16 Iul 2010, 18:43

$1 scrie:$2Mergeti cu filtrele originale ca sunt mai bune.

Cel mai inteligent lucru care l-ai spus in tot topicul :)

1. E o aberatie sa lasi filtrul sa traga aer din compartimentul motor.
2. Printre beneficiile care le enumeri pe site sunt o gramada de chestii care contrazic legile fizicii
3. Daca aceasta inventie e asa tare era pe toate masinile de serie deja si ar fi fost inventata de japonezi sau de mertzedes.
4. Am o licenta de pilotaj auto si mi-am facut singur masina de curse si am studiat FOARTE MULT toate aspectele functionarii unui motor si nu numai studiat ci si pus in practica si pot sa spun ca produsul tau e O FARSA si cu riscul de a ma repeta, o gluma proasta.

Efectul care "l-au simit" cei 5 clienti multumiti e un placebo rezultat din sunetul mai puternic al motorului si e si normal avand in vedere ca ati eliminat o mare parte din traseul de admisie. Cand masina mea avea 4 carburatoare fara filtre suna mai tare admisia decat evacuarea.
unariciflocos
1nsane Member

Mesajde marius3k » 16 Iul 2010, 21:28

$1 scrie:$2marius3k
1. Se pare ca in facultate erai praf si acu` incerci sa te razbuni, altfel nu pot sa inteleg de ce ai arunca cu noroi in unul din cei mai titrati inventatori ai Romaniei.
2. Am luat ban eu, dar cei care au cumparat filtrul au fost multumiti. Datorita faptului ca au fost multumiti au luat si ei ban. Acu` trageti voi concluziile.
El a pus filtrul "de dacie" pe Corvette iar ala e super multumit:
http://www.filcor.ro/FilcoR%20Generic.html
Ah, da, stiu, probabil ala e prost si VOI destepti de le stiti voi pe toate

1. Noi astia de la IT suntem mai linistiti. Habar n-aveti cand va virusam. >:)
2. Ai luat ban tu si sustinatorii acestui efect placebo?
Cat priveste filtrul pe Corvette, imi pare rau pentru saraca masina. Merita ceva mai bun, ca de exemplu un filtru Mann, sau de ce nu Champion. A se observa ca n-am zis nimic de HKS ori K&N.
Nu stiu cum sa-ti zic, dar toata lumea se cam prinde de treaba cu filtrele de dacie. Degeaba au fost premiate mega-filtrele alea frumoase si stralucitoare daca muritorului de rand vindeti filtre de BERLINA!!! Ala nu scade deloc consumul si nici nu creste puterea. Daca ati vinde ceea ce sustineti chiar crezi ca se mai punea problema unor asemenea discutii?
De vanzare: Ceasuri ST170, Navigatie Pioneer Avic F910bt, strut bar Focus mk1

Flota: Mondeo MK4 2.2TdCi, Focus C-Max 2.0TdCi, Volkswagen T4 Multivan
marius3k
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.2tdci Titanium X Sport C-MAX2.0tdci Trend X Sport

Mesajde Mihai L » 16 Iul 2010, 23:33

Eu sunt sincer: habar nu am ce si cum lucreaza, insa faptul ca nu exista teste facute de adevaratelea (si nu pareri de utilizatori, carora "li se pare ca"...) indica extrem de clar cel putin o incercare de teapa.
Cat despre:
$1 scrie:$2..nu pot sa inteleg de ce ai arunca cu noroi in unul din cei mai titrati inventatori ai Romaniei.

Las-o frate, ca avem inventatori adevarati garla... si cu merite recunoscute, care nu se bazeaza pe forumuri pentru testare! =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde extazy_midi » 17 Iul 2010, 03:00

sunt dispus sa fac test de 100km in buc cu filtru normal , cu cel minune si cu cel de dacia 1300 , si desigur test dyno cu toate 3.
Toate le montez pe masina prietenei fara ca ea sa stie ca sa nu fie influentata. Daca dl Radu este de acord sa-mi trimita filtrul sa fac testele si dupa daca se adeveresc performantele filtrului il platesc si pun poze si date aici . astept pm
Ford Focus 1 - 2004 - sedan - alb - 1.6 - 100cp - clima - computer bord
Schimb cu Mondeo sau Passat -ofer si dif (fara break)
extazy_midi
Incepator

Maşina: Ford Focus , 2004 , 1.6 , 100cp , sedan , alb
VIN: viiniimmeeddiiaat

Mesajde AirFilter » 17 Iul 2010, 13:22

Am mai trimis filtrul la testat (daca citesti threadul)
Nu poti sa faci "consumul" in 100 km, pentur ca variatiile sunt mult prea mari.(temperatura, trafic, etc.)
In schimb, da... pentru testele dyno sunt mai mult decat fericit sa il ofer pentru testat.

Te salut !
AirFilter
Incepator

Mesajde deejay_xb » 17 Iul 2010, 13:36

Vad ca nu ai pus teste dyno ca sa arati ce e cu filtrele astea, asa ca, ce vrei tu sa vinzi are iz de reclama falsa si pentru chestia asta eu as propune sa fi banat. Personal eu nu as pune asa ceva pe masina mea, am avut si filtru KN si nici de ala nu am fost prea multumit, recomandarea mea pentru toti e sa foloseasca un filtru original pentru o masina nemodificata sau un filtru de calitate gen KN, Simota, BMC pentru o masina modificata.
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde coco222 » 17 Iul 2010, 14:30

Pentru cei care comercializeaza filtrul, de ce nu faceti un test dyno ? ,eu cred ca nu fac teste pentru ca nu sunt rezultate .
[color=#FF0000]Ford Focus / Trend CL 2007 / 1.6 L / 100 CP
coco222
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Sedan Trend CL 2007 1.6 100cp
VIN: WF04XXWPD47D67139

Mesajde AirFilter » 17 Iul 2010, 20:07

De ce nu cititi threadul?
Ca nu stiti sa cititi sau de lene?
E pe thread un test dyno pe un opel astra bertone.
AirFilter
Incepator

Mesajde deejay_xb » 17 Iul 2010, 21:30

Tu numesti teste dyno un singur test?si ala irelevant facut pe o masina veche!
Ai o problema.. ;)
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Mesajde AirFilter » 17 Iul 2010, 22:24

Esti impertinent. Dar asa sunt oamenii ca tine. Nu am scris "teste dyno". Lumea a zis ca vrea sa vada un test dyno. Am facut. Da, eu il numesc test dyno. Masina veche? esti praf amice. Diferenta de putere, daca se vede, atunci exista, nu conteaza daca e veche sau nu, doar nu o sa ii creasca puterea mai putin unei masini noi. Mama cata logica ai.
Iar voi astia cu "placebo". Am inteles ca nu aveti nici un respect fata de colegii de forum si pe romaneste ii desconsiderati (crezand ca voi "ie mai dãstepti si voi stiti ce ziceti, iei nu"), dar stiti ce nu am inteles? Daca eu am spus ca ofer returnare de bani daca nu sunteti multumiti.... voi tot nu vreti... aaaaa... am inteles. Nu aveti bani. Acu` am inteles. Nu`i nevoie sa raspundeti in gen... "nu`i vorba de asta" si alte baliverne de ale voastre. E clar. Nu aveti puterea financiara sa va procurati un filtru cu 200 lei.(Stiu, "nu merita, nu ma intereseaza, nu cred" astea sunt lãturi, scrieti`le in alta parte)

Voi cu consumul original, ceilalti cu bani economisiti.

Hai, bine, pa!
AirFilter
Incepator

Mesajde DGAlexandru » 17 Iul 2010, 22:38

Dar tu ai "puterea financiara" sa oferi gratis acest filtru celor ce vor sa-l incerce ?
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Mihai L » 17 Iul 2010, 23:35

$1 scrie:$2sti impertinent...

Eu as zice ca impertinent esti matale si cu copiii tai de la bloc... Na!

Hai sa-ti spun un lucru interesant, pe care vad ca te faci ca nu-l stii: producatorii de automobile cred ar fi interesati de acest gen de inventie. Prin urmare, daca nu a fost cumparat, ori este un mare rahat, ori s-a cerut prea mult.
Banuiala mea este catre prima varianta, pentru ca altfel la "puterea voastra financiara" ati fi putut face cateva teste concludente si nu sa mergeti pe varianta "plateste si testeaza-l, ca nu te doare mana".

Daca esti interesat, am niste apa vie pe care daca o pui peste filtrul tau dubleaza puterea masinii si reduce complet consumul.
Daca imi dai 500 EUR e gratis pentru tine... =))
Si pe bune ca poate iti dau banii inapoi daca nu functioneaza. Sau nu. :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde deejay_xb » 18 Iul 2010, 09:06

Esti praf tu cu filtrul tau si am impresia ca nu ti-ai luat inca ban pe forum ca sa mai faca lumea misto de tine ;)
Daca filtrul ala era chiar asa "minune" era simplu sa faci rost de 2-3 masini bune cu vechime de maxim 3-4 ani de la prieteni apropiati si sa faci niste teste dyno cu filtre originale cu filtrul asta "minune" si cu un filtru de marca gen KN, dar probabil ca esti prea sarac si nu ai bani sa faci testele =))
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

off topic asumat

Mesajde temir » 18 Iul 2010, 09:50

Parerea mea este ca daca omul ofera ceva spre vanzare, nu cauta galceava, iar pe topicul lui se baga lumea in seama de pomana (daca ar veni cineva care demonstreaza, stiintific, cu tabele comparative si grafice si tot ce mai trebuie, ar fi o chestie; dar sa spui ca "asa ceva nu se poate"; "daca e asa de bun de ce nu se foloseste inca de dinainte de razboi?" sau alte prostii fara noima, e clar bagare in seama) si cu intentii vadit ostile, avem o problema.

Omul a acceptat diverse teste (sigur ca nu destule si sigur ca nu exact cum i-ar mai putea casuna lui x sau lui y), a vandut si la pret redus, a oferit, spre testare, chiar si moca - eu nu inteleg ce treaba aveti cu el? de la:

$1 scrie:$2Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare:
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului

pana la
$1 scrie:$2sti praf

si
$1 scrie:$2esti prea sarac

plus provocarile si hartuiala, eu cred ca e cale lunga; daca mai punem la socoteala propunerea de ban a cuiva:
$1 scrie:$2e vrei tu sa vinzi are iz de reclama falsa si pentru chestia asta eu as propune sa fi banat.

"iz" de reclama falsa? este "izul" motiv de ban? ca sa nu mai spun ca acelasi personaj recunoaste ca pe el nu-l multumeste, prea usor, nimic:
$1 scrie:$2m avut si filtru KN si nici de ala nu am fost prea multumit

unde ajungem?

Cazul meu: daca o inventie este recunoscuta, brevetata si premiata (nu la nivel local, nu la nivel national, ci nitel mai sus), cine-s eu s-o contest si s-o minimalizez? daca un filtru bun, eficient si minunat este realizat cu materiale ieftine si la indemana (cu hartie din filtru de dacie, cu doze de aluminiu de la bere neagra, cu orice!), inseamna neaparat ca e un filtru de doi bani? e ca in cazul benzinei: o masina buna trage de rupe si consuma putin, o masina proasta scoate fum, face galagie si n-ar vlaga - cu exact aceeasi benzina, da?

Daca o sa am chef, o sa comand, o sa-mi pun si o sa fac 2-3000 de km cu acest filtru minunat, dupa care o sa pun un filtru oarecare si o sa mai fac niste mii de km si o sa compar, dupa cat o sa ma pricep, datele adunate; dupa care poate ca o sa impartasesc si altora rezulatatele; dara pana atunci imi vad de treaba mea; ceri o lamurire, o explicatie, dar nu faci mizerie de pomana!

Iar atitudinea lui AirFilter este una obisnuita, normala si regulamentara - ce tot aveti cu el? este cineva autorizat sa demonstreze teapa? ok, s-o faca; pana atunci, cred ca omul ar trebui lasat in pace.
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde extazy_midi » 18 Iul 2010, 13:10

Deci am filtrul stock , filtru de dacia 1300 , filtru k&n , astept filtrul minune si ma duc cu ea la testare . Deci Dl Radu ? Astept pm
extazy_midi
Incepator

Mesajde AirFilter » 18 Iul 2010, 13:28

@DGAlexandru
Am pretentia de la un "verde", ca, daca se baga in discutie sa fie in cunostiinta de cauza.
Am oferit filtre gratutit la testat. Toate au ramas la oameni (adica le-au achizitionat. Pe limba "lu` ala care isi face poze cu lantu` peste tricou": Au fost multumiti si au avut bani sa-l cumpere)

@ala care isi face poze cu lantu` peste tricou
Uite-te pe site http://filcor.ro/FilcoR%20Generic.html sa vezi ce masini au filtrele pe ele.
Si nu sunt nici un sfert din totalul lor acolo.

@mihai L
Vezi ca, doar Ferrari si BMW s-au interesat de aceste filtre. Niste prostii de firme, nu ne-a interesat oferta lor.
Cred sincer, ca ar trebui sa ramanem la subiect sa mai lasam bascalia.(vezi ca la semnatura ta apare :"respecta-i pe ceilalti membri")

@tuturor

Va multumesc tuturor celor care au citit acest thread.
Consider ca am prezentat destule date despre acest filtru aici.
Cei care vor mai multe detalii si doresc sa cumpere acest filtru ai posibilitatea sa ma contacteze prin:

http://www.filcor.ro
comenzi@filcor.ro
filtersair@yahoo.com
tel: 0747880570
tel 2:0771433739

Cei care vor sa discute cu inventatorul:
http://www.corneliugroup.ro

Nu am sa mai postez aici decat up`uri datorita nesimtirii si impertinentei unor membri, ba chiar si unor "verzi"

Cu mult respect pentru majoritatea dintre voi,

Va salut !

Radu Hossu
AirFilter
Incepator

Mesajde AirFilter » 18 Iul 2010, 13:42

@extazy_midi
PM send.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 18 Iul 2010, 14:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. incalcarea regulii de 3 zile pt. "UP".
AirFilter
Incepator

Mesajde deejay_xb » 18 Iul 2010, 14:03

@temir - adica tu sustii ideea sa testezi un produs pe masina ta??!Doamne fereste ce idei aveti...in continuare sustin ideea de ban pentru acest vanzator de "minuni"
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 18 Iul 2010, 14:26

Inchid topicul pana cand colegii mei moderatori se vor hotari ce fac cu el. Intre timp cine vrea filtrul are date de contact mai sus.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Cornel001 » 30 Iul 2010, 15:58

Redeschid (sub rezerva de a fi eventual temporar) subiectul, rog sa va limitati la up/precizari/intrebari la obiect si daca nu au mai fost postate.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde AirFilter » 30 Iul 2010, 16:22

Repet:
Se pot comanda si se poate afla informatii de aici:
comenzi@filcor.ro
filtersair@yahoo.com

Pret: 199 lei
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 30 Iul 2010, 17:25, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. incalcarea regulii de 3 zile pt. "UP".
AirFilter
Incepator

Mesajde extazy_midi » 01 Aug 2010, 13:20

eu inca astept dl Radu sa mi-l trimiteti sa fac testeele alea
extazy_midi
Incepator

Mesajde AirFilter » 20 Sep 2010, 16:19

Am revenit dupa o lunga perioada.
I-am scris colegului un PM sa vedem daca mai accepta sa mai faca testele.
Pentru comenzi:

comenzi@filcor.ro
filtersair@yahoo.com

Pret: 199 lei

Cu stima,

Radu Hossu
AirFilter
Incepator

Mesajde marrakech76 » 24 Sep 2010, 10:32

salutari din africa!
a ajuns dupa 6 luni si filtrul de la domnul corneliu la mine.a durat cam 25 de minute sa il instyalez pe un benzinar ff2 din 2008. gunoiul ala din fabrica are diametrul putin mai mic unde se imbina furtunul.
nu stiu daca economisesti benzina cu el si nici nu o sa ma uit vreodata si nici nu o sa postez vreun rezultat pt ca in romania doar sau cu buzunarele goale ca nu au bani sa cumpere filtrul si fac comentarii cum ca nu ar fi adevarat.
scoate un zgomot foarte foarte sport filtrul. ma gandeam sa cumpar insonorizare capota la benzinar ca e prea puternic motorul.
zici ca e vreun lamborghini diablo exact asa suna motorul acum. merge mult mai usor si urca mult mai usor in viteza masina nici nu exista comparatie. cei care doresc le fac poze sau video sa se lamureasca nu e nici o problema. am cumparat 2 de la domnul corneliu sa nu il deranjez in fiecare an.acu ai bat la cap pe toti care sant aici din romania sa isi comande filtrul.iam lasat sa conduca masina sa vada diferentele singuri sa nu ne mai certam degeaba 30 de min cum ca ar fi imposibil.
felicitari pt filtru isi merita toti banii ! eu unul as fi dat si 300 euro pe el daca ar fi fost 1 million miles guaranty ca si ala k and n .
e bine ca mai sant si asemenea produse de calitate made in romania !
vas da un sfat : ar fi mai bine sa incercati pe forumuri la mercedez bmw etc unde sant oameni cu bani.
aici nu o sa vindeti f multe .
cei care au comentarii negative la adresa mea ai rog sa se abtina sa fie civilizati si decenti ! vreti poze video va dau cu cea mai mare placere sa va convingeti singuri ca nu sant basme !
un produs de aur pt o masina de doi bani(ford focus ).
bravo baieti si tineti - o tot asa !
marrakech76
Ford Freak

Maşina: ford focus 2 an 2008 motor 1.6 benzina

Mesajde DGAlexandru » 24 Sep 2010, 12:14

Sa speram ca nu-ti ajunge motorul de pe Focus acolo unde se afla la un Lamborghin Diablo, ca o sa dai mai mult de 300Euro ca sa-l pui la loc sub capota ;)
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Otmar » 24 Sep 2010, 14:04

Nu am rabdare sa caut in tot topicul. Va rog sa-mi spuneti si mie pretul la zi pentru acest filtru.
Va multumesc!
GRACIAS MAMA POR HACERME TAN LINDO!
Otmar
1nsane Member

Maşina: Focus Zetec 1.6

Mesajde Officer » 24 Sep 2010, 15:54

scrie putin mai sus - 199 ron
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde bogda1313 » 24 Sep 2010, 16:07

marrakech ma ofer sa-ti trimit o carte de gramatica :) . Pretul e promotional: doar 300 de euro!!! O sa pun anunt si pe forumurile "MercedeZ", ca sa ma fac om :). Aici pe forum la "amaratii" cu Ford nu cred ca o sa vand prea multe...
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanzare