Pentru a contracara eventualele probleme ale supapei EGR, cei de la Neste au deviat un circuit (sau astupat), astfel incat sa treaca mai putine gaze (sau deloc), prin supapa EGR. Ei mi-au zis ca acest lucru s-ar traduce printr-un consum mai scazut si putere putin mai mare, dar si cu noxe mai mari.
Acum nu cred ca ma mai incadrez in nici o categorie EURO

.
Oricum, de la acesta modificare (decembrie 2009), nu am mai avut nici o problema.
Ba chiar, supapa EGR defecta (defapt infundata), s-a autocuratat si nu mai este nevoie sa o schimbe.
Am ajuns la 29.000 km si pe 31 vreau sa merg in service.
Ma tot bate un gand de ceva vreme sa ii fac cateva modificari, fata de varianta si piesele ford originale.
As dori sa le fac pe masura ce trebuie sa schimb acele piese (revizie, reparatie).
Ce as dori sa fac:
schimbare filtru aer cu unul mai performant
schimbare placute de frana cu unele mai performante ()
schimbare eleron spate cu unul sport
instalare modul degrivare parbriz
protectie praguri (stiu ca este tarziu, dar niciodata prea tarziu)
Filtru de aer vrea sa il schimb pentru a putea sa il curat la intervale mai mici si fara sa fie nevoie sa merg mereu in service.
Nu cred ca la acesta revizie o sa schimb placutele, dar fiind ca fac foarte multi kilometri in afara. Dar undeva in viitor, pentru siguranta mea, vreau frane mai bune.
Pentru eleron spate, as dori unul sport sau unul complet. Chiar nu imi mai place cel negru pe care il am acum.
Cat despre degrivare, parbrizul actual este deja lovit, nu este crapat dar nu stiu cat va ma rezista. La urmatoarea schimbare o sa optez pentru unul cu degrivare si instalatia o sa o montez separat.
Ce filtru de aer si placute de frana mai bune decat cele Ford originale imi recomandati ?