de ndcvmn » 28 Iul 2010, 10:03
Cu ceva intarziere dar, nu trebuie sa uit :
- in zilele de 10-11 iunie 2010 (dupa ce am luat legatura cu d-l Radu / seful, pe forum + mail), am mers la d-lor pt. ce am convenit (aprovizionare de la Cluj + montare scut metalic, achizitie + montare bieleta antiruliu bara stabilizatoare spate si ulei motor original Formula 5W30) ;
- dupa o initiala neantelegere din partea d-lor, totul a decurs foarte bine, d-l mecanic Radu - atent, amabil, priceput, tenace ;
- am beneficiat si de discounturile anuntate pt. membrii ClubFord ;
- din ce am observat, un colectiv omogen, tanar, orientat catre asteptarile si satisfactia clientului.
Si-au propus autorizarea RAR a unui service auto (cred c-au si anuntat pe forum), erau in pregatiri.
Le doresc sanatate, succes, clienti multi / multumiti.
(Recomandare : ar trebui facuta o rectificare in pagina de prezentare a propriului site web, ref. la afirmatia ,,Toate piesele noastre au certificari ISO 9001 si ISO 9002''
De ce ? 1) Std. ISO 9001 (ed. rom. in vigoare = SR EN ISO 9001:2008) este std. pt. ,,Sisteme de management al calitatii ; Cerinte'' si NU este std. de produs ;
2) Std. ISO 9002, a fost anulat in anul 2000)
POLITICA, este arta de a împiedica cetățenii să participe la ceea ce-i interesează cu adevărat.