ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Iul 2010, 19:41
va salut. acum ceva timp am gasit pe forumul celor de wv un stiker interesant. si ma gandeam sa il copiem si noi, dar problema este ca trebuie putin modificat. asa ca..cine ma poate ajuta?
ps: ar fi super sa il faceti direct in format vectorial sa poata fi taiat la ploter
ps 2: daca nu am postat bine, rog un moderator sa-mi mute/stearga topicul
ps 3: pentru cine nu s-a prins "treaba" asta se lipeste pe capacul de la oglinda din parasolarul pasagerului
- Fişiere ataşate
-

26 Iul 2010, 20:17
penibil. eu zic sa ramina valabil doar pt cei de la vwforum.
26 Iul 2010, 20:24
se pare ca nu faci parte din categoria fordistilor amabili
26 Iul 2010, 20:49
n-am de ce. mi se pare o taranie.
26 Iul 2010, 21:10
de acord cu muzica9, e un siker care indeamna la violenta. Tipin pentru vw-isti de astfel.
26 Iul 2010, 21:17
$1 scrie:$2-am de ce. mi se pare o taranie.
nu-mi amintesc sa fi cerut parerea cuiva, cu atat mai putin tie. dupa cum bine vezi rostul topicului era altul, nicidecum strangerea de pareri.
in al 2-lea nu inteleg cine te crezi de-ti permiti sa-mi vorbesti cu asemenea cuvinte: "penibil" , "taranie". crezi ca ai mai multe oua ca mine, sau cum?
in al 3-lea rand: ce aveti romanilor? v-ati tampit cu totii? ii injurati pe parlamentari, dar va comportati exact ca ei. chiar nu puteti sa va exprimati parerile civilizat?
$1 scrie:$2e acord cu muzica9, e un siker care indeamna la violenta. Tipin pentru vw-isti de astfel.
e, asa mai merge.

o parere frumos spusa n-are cum sa nu ajunga acolo unde trebuie.
26 Iul 2010, 21:32
Foarte tare stikeru...multzam de idee...o sa incerc sa-l modific si sa-l scot...fac o poza dupa ce iese! @iuly_007 respect
26 Iul 2010, 21:45
E facut in graba

, dar sigur fac unu simpatic si il lipesc pe masina...e prea tare!
- Fişiere ataşate
-

26 Iul 2010, 21:46
$1 scrie:$2u-mi amintesc sa fi cerut parerea cuiva, cu atat mai putin tie. dupa cum bine vezi rostul topicului era altul, nicidecum strangerea de pareri.
in al 2-lea nu inteleg cine te crezi de-ti permiti sa-mi vorbesti cu asemenea cuvinte: "penibil" , "taranie". crezi ca ai mai multe oua ca mine, sau cum?
in al 3-lea rand: ce aveti romanilor? v-ati tampit cu totii? ii injurati pe parlamentari, dar va comportati exact ca ei. chiar nu puteti sa va exprimati parerile civilizat?
nu ma adresam tie. poate nu ai bagat de seama si ai luat-o personal. ma refeream la sticker si la tagma celor din vwforum.
parerea mi-o exprim cind si unde vreau.
in opinia ta, forumul este locul unde ne masuram "outele"?? tu de aceea te-ai inscris aici?
26 Iul 2010, 21:55
muzica9 acu nu e ca poti sa iti exprimi parerea unde si cum vrei chiar peste tot(ma refer pe acest foum...pentru ca exista un regulament), nu ar fi politicos mai ales ca suntem colegi pe un forum.
ps..nu era problema de masurarea "outelor" cat de numerotarea lor, din cate citesc eu...

, (asta ca o gluma proasta).
Si ca sa fim si un pic ontopic...ce crezi iuly_007 ce zici ar merge imprimata asa?!
Ultima oară modificat de
Alin! pe 26 Iul 2010, 22:01, modificat 1 dată în total.
26 Iul 2010, 21:58
nu, nu mi-am dat seama si chiar am luat-o personal. din moment ce am vazut ca "iti permiti" sa imi vorbesti cu acele cuvinte chiar am crezut ca te crezi cumva superior
edit: se subintelege ca acest mesaj i se adresa lu' muzica9
$1 scrie:$2Si ca sa fim si un pic ontopic...ce crezi iuly_007 ce zici ar merge imprimata asa?!
o sa continuam discutia pe pm ca sa nu mai dam motive de discutii pe aici
alt edit:
$1 scrie:$2
parerea mi-o exprim cind si unde vreau.
macar fa-o intr-un mod civilizat
Ultima oară modificat de
iuly_007 pe 26 Iul 2010, 22:07, modificat 1 dată în total.
26 Iul 2010, 22:02
Respirati adanc si linistiti-va.
26 Iul 2010, 23:38
alta parere contra....e aiurea stickeru....nu mi-as pune asa ceva in masina....(parerea mea)
@iuly_007 : sa nu arunci cu oua in mine
26 Iul 2010, 23:56
@iuly_007 : sa nu arunci cu oua in mine

atata timp cat iti exprimi parerea intr-un mod civilizat nu am nici un motiv sa fac asta
27 Iul 2010, 00:02
era o gluma
27 Iul 2010, 08:08
Nu-mi place ideea.
Mai ales ca 9 din 10 pasageri care se urca in dreapta mea intreaba "ce dracu scartaie in usa bai nene?" "E Ford, asa face de cand am luat-o"

.
27 Iul 2010, 12:17
Inca nu rezolvat nimic..dupa pranz e omuletul acolo...
@bogda1313 Imi pare rau ca ai o parere asa de proasta despre ford "e ford, asa face de cand am luat-o", parca ai zice ca e trabant sau alta masina de epoca si nu se mai gasesc piese...
Stii ca o poti duce in service sa se remedieze problema...sau o poti remedia chiar tu...
27 Iul 2010, 12:35
E cam tiganie stickeru
27 Iul 2010, 12:57
$1 scrie:$2tii ca o poti duce in service sa se remedieze problema...sau o poti remedia chiar tu...
Am dus-o

. Chiar la doua serivice-uri (am zis ca primii si-au batut joc). Am platit pentru ambele operatii. Rezultatul: face ca la inceput
27 Iul 2010, 13:02
Asa, ca tot vad pareri cum ca e nasol, ca "pute", ca hir, ca mir. Domnilor, nu v-a cerut nimeni parerea. Topicul este despre dorinta de a edita un sticker, o poate ajuta cineva, bine, nu poate, iarasi bine. Dar incetati cu "penibil", "taranism", "tiganie" ca sunteti offtopic si incep sa aplic regulamentul.
27 Iul 2010, 15:57
Am dat deja comanda de 5 stikere, o sa vedem cum iese...
@adicristea multzam pentru ordine, respect...
27 Iul 2010, 16:09
Acum o sa si inchid topicul pentru ca dorinta din primul mesaj a fost indeplinita, exista o varianta de sticker cu Ford in loc de VW (totusi, eu i-as intreba la cei de la VW daca e ok sa lipiti asta cu sigla modificata), deci nu mai sunt necesare mesaje. Topicul ramane aici, daca cineva doreste, poate descarca poza sau poate vorbi pe PM cu Alin!.
Numai bine.