ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

!!! Manevra periculoasa pe autostrada !!!

04 Aug 2010, 22:03

Salut forum !

Cred ca nu am postat pe forum de mai mult de juma` de an. Intre timp am un nou cont pe YouTube unde postez videoclipuri din trafic. Masina pe care o conduc e un Mondeo Mk2 2.5 v6 motor Duratec o sa va dati seama din video ca e Duratec :P

Faza pe care urmeaza sa o vizionati s-a intamplat pe o autostrada din Ungaria. Era dupa amiaza ...un trafic infernal ...se mergea bara la bara (adica pastram totusi o distanta adecvata). Ce sa vezi ...se gaseste un smecheras cu Opelu sa vina de pe banda din dreapta pe stanga fortat dar in acelasi timp si cu viteza relativ mica ...gata sa ma "frece" si sa ma bage in zidu de beton. Am franat la timp ca sa evit contactul si lucrul care m-a enervat mai tare a fost ...pentru ce naiba a facut manevra daca nu se grabea .... am trecut usor pe langa el fara sa depasesc viteza regulamentara.

*E posibil sa nu observati in video cat de aproape au fost masinile una de alta ..dar va spun ca in realitate a fost la limita !!! *

Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 04 Aug 2010, 22:20, modificat 1 dată în total.
Motiv: alege cu atentie aria unde postezi pe viitor.

Re: !!! Manevra periculoasa pe autostrada !!!

04 Aug 2010, 23:57

E mic copil...
Vazut/patit multe manevre muuuult mai periculoase.
Bine totusi ca nu erai chiar in dreptul lui.

04 Aug 2010, 23:59

mai degraba asta ar merge in topicul Media sau la ce-am mai vazut prin trafic..daca tot e vorba de trafic..

05 Aug 2010, 01:17

Vorba lui jo_2k..."E mic copil...Vazut/patit multe manevre muuuult mai periculoase."
Totusi cateva nelamuriri...
1)dupa l-ai depasit, te-ai bagat in fata lui si nu ai mai acelerat(se aude turatia motorului tau duratec cum scade, apoi accelerezi iar), de ce?!?
2)pasagerul de ce se "tinea" de bord :)) ?!
Ps. nu intelege gresit, NU simpatizez ungurii!

05 Aug 2010, 08:39

(1) Nu inteleg de ce trebuie sa avem topic separat pentru asta. Nu e ceva iesit din comun.
(2) Am vazut ca si tu i-ai aplicat o lectie dupa ce l-ai depasit asa ca nu consider ca esti indreptatit sa faci morala altora.

LE: Ia uitati aici o "performanta" de-a colegului nostru, si el mai iese pe banda a doua fara sa se asigure. ;)
Fac pariu ca soferul din Audi a avut aceeasi parere "de bine" despre tine la faza asta cum ai avut tu despre cel din Opel.

05 Aug 2010, 09:10

Aici nu eram eu la volan ....dar aceeasi masina. Aici masina circula cu 130 km/h pe timp de ploaie si ceata. In momentul in care am schimbat banda ...Audi-ul respectiv era la distanta mare ....nu e vina mea ca idiotul circula cu 200 km/h . Si in plus se aude si faptul ca s-a semnalizat ...nu cum a prodcedat tipul ala cu Opelu care nici macar nu a semnalizat ..a avut mai degraba o intentie criminala. Daca e "Audi" ..trebuie sa plec capul in fata lui sau ce ...nu am inteles ? In momentul in care s-a efectuat schimbarea de banda ..distanta era una adecvata si sigura . E doar problema lui ca circula in aseamna conditii cu asa viteza . Adica eu sa stau sa primesc pe parbriz toata apa murdara de la tir ? Te rog sa vizionezi video-ul inca odata !
Ultima oară modificat de DanielArdelian2 pe 05 Aug 2010, 09:23, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai da Quote / Citeaza daca raspunzi la ultimul mesaj din topic.

05 Aug 2010, 09:21

$1 scrie:$2orba lui jo_2k..."E mic copil...Vazut/patit multe manevre muuuult mai periculoase."
Totusi cateva nelamuriri...
1)dupa l-ai depasit, te-ai bagat in fata lui si nu ai mai acelerat(se aude turatia motorului tau duratec cum scade, apoi accelerezi iar), de ce?!?
2)pasagerul de ce se "tinea" de bord :)) ?!
Ps. nu intelege gresit, NU simpatizez ungurii!

Deobicei filmez la fiecare drum ...dar postez doar ce e mai interesant . Asta mi s-a parut un pic mai interesant de cat celelalte clipuri. Oricum ca sa iti raspund la intrebare ... Aveam in jur de 140 cand am trecut pe langa el ...si tipu nu cred ca mergea mai tare decat 125 (de aceea nu am inteles nici de ce a fost necesara manevra) . Am ridicat picioru de pe acceleratie ...pt ca stiam ca urmeaza un radar control ;)) . Am lasat sa scada la 130 si pe urma am accelerat usor :)

05 Aug 2010, 09:54

$1 scrie:$2ici nu eram eu la volan ....dar aceeasi masina. Aici masina circula cu 130 km/h pe timp de ploaie si ceata. In momentul in care am schimbat banda ...Audi-ul respectiv era la distanta mare ....nu e vina mea ca idiotul circula cu 200 km/h . Si in plus se aude si faptul ca s-a semnalizat ...nu cum a prodcedat tipul ala cu Opelu care nici macar nu a semnalizat ..a avut mai degraba o intentie criminala. Daca e "Audi" ..trebuie sa plec capul in fata lui sau ce ...nu am inteles ? In momentul in care s-a efectuat schimbarea de banda ..distanta era una adecvata si sigura . E doar problema lui ca circula in aseamna conditii cu asa viteza . Adica eu sa stau sa primesc pe parbriz toata apa murdara de la tir ? Te rog sa vizionezi video-ul inca odata !

Pfui!!!???
1) circulai cu 130 pe ploaie si ceata, la tine e OK, la Audi nu... :D
2) "se aude ca s-a semnalizat"...??? Te incalzea cu ceva daca Opelul semnaliza cand ti-a taiat fata??? =))
SEMNALIZAREA NU CONFERA PRIORITATE!!!
Dupa semnalizare te ASIGURI si abia ulterior faci manevra.

Daca te deranja apa de la tir, ramaneai mai in spate pana poti face depasirea in siguranta.

05 Aug 2010, 09:56

cred ca o sa-l inchid... :|

05 Aug 2010, 09:59

$1 scrie:$2ici nu eram eu la volan ....dar aceeasi masina. Aici masina circula cu 130 km/h pe timp de ploaie si ceata. In momentul in care am schimbat banda ...Audi-ul respectiv era la distanta mare ....nu e vina mea ca idiotul circula cu 200 km/h

E vina ta ca nu te asiguri. Oricum ar trebuii sa schime legea si sa ai prioritate in fata astora care circula tare, ca oricum au frane bune :))

05 Aug 2010, 10:17

Mai bine, pe viitor, te concentrezi la drum, decat la display-ul camerei video.
Pentru mine, tu, esti un adevarat pericol public.

05 Aug 2010, 10:30

mai bine il inchideti sa nu ne mai pierdem vremea... deci faza din primul clip nu e nimic iesit din comun...
Ultima oară modificat de Officer pe 05 Aug 2010, 10:38, modificat 1 dată în total.

05 Aug 2010, 10:34

Cei din Ungaria intr-adevar conduc foarte prost. Aveti grija cu ei pt. ca in Ungaria e mai mult ses, fara dealuri si curbe f. multe.
Eu ii evit, conduc f. riscant si aiurea majoritatea.

05 Aug 2010, 11:23

$1 scrie:$2ai bine, pe viitor, te concentrezi la drum, decat la display-ul camerei video.

Sincer sa fiu ..cred ca tu esti un pericol public ...prin singurul fapt ca nu esti in stare sa citesti ce am scris sau sa observi ce se intampla in videoclip. In fiecare videoclip se afla in masina 3 persoane .... in primul video eu sunt soferul ..si camera se afla la un pasager din spate ..daca atat nu ai putut sa observi cu ochiul liber ...nu stiu ce sa mai zic .

05 Aug 2010, 11:26

$1 scrie:$2ai bine il inchideti sa nu ne mai pierdem vremea... deci faza din primul clip nu e nimic iesit din comun...

Da prietene ..pentru tine probabil ceva iesit din comun ar fi insemnat sa vezi cum ma izbesc de zid . Halal mentalitate aveti toti care sariti cu critica .

* Il rog pe administrator ..sa nu inchida topicul dar daca este posibil sa scoata optiunea de a se scrie mesaje . Mersi !

05 Aug 2010, 11:58

$1 scrie:$2..
* Il rog pe administrator ..sa nu inchida topicul dar daca este posibil sa scoata optiunea de a se scrie mesaje...

Nu ar fi mai bine sa-l rogi sa-ti faca un forum dedicat??? =))

05 Aug 2010, 12:06

La cei 21 de ani ai tai, nici nu ma asteptam sa nu reactionezi altfel... Decat sa iti umpli masina cu "prietenii" tai si sa va filmati toate bravurile pe care le faceti voi, sau altii in trafic, mai bine ai fi atent la trafic si ai invata sa conduci... nici nu ti s-a uscat bine cerneala pe permisul de conducere... Pana atunci, pentru mine, toti cei ca tine, sunteti un adevarat pericol in trafic.

05 Aug 2010, 12:07

va rog sa nu inchideti acest topic, este foarte instructiv

05 Aug 2010, 12:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai bine, pe viitor, te concentrezi la drum, decat la display-ul camerei video.

Sincer sa fiu ..cred ca tu esti un pericol public ...prin singurul fapt ca nu esti in stare sa citesti ce am scris sau sa observi ce se intampla in videoclip. In fiecare videoclip se afla in masina 3 persoane .... in primul video eu sunt soferul ..si camera se afla la un pasager din spate ..daca atat nu ai putut sa observi cu ochiul liber ...nu stiu ce sa mai zic .

Daca zici ca in primul videoclip tu esti soferul .. eu deduc ca in al doilea e altcineva?! Cum ati avut timp sa schimbati soferii si totusi sa ramaneti in spatele Opelului?

$1 scrie:$2ici nu eram eu la volan ....dar aceeasi masina. Aici masina circula cu 130 km/h pe timp de ploaie si ceata. In momentul in care am schimbat banda ...Audi-ul respectiv era la distanta mare ....nu e vina mea ca idiotul circula cu 200 km/h !

Cum ai schimbat banda daca nu erai tu la volan?

Chiar ma intrebam ce au colegii de au tabarat asa pe tine ... dar au dreptate omule!
Ultima oară modificat de adyamg pe 05 Aug 2010, 12:18, modificat de 2 ori în total.

05 Aug 2010, 12:15

$1 scrie:$2
LE: Ia uitati aici o "performanta" de-a colegului nostru, si el mai iese pe banda a doua fara sa se asigure. ;)
Fac pariu ca soferul din Audi a avut aceeasi parere "de bine" despre tine la faza asta cum ai avut tu despre cel din Opel.

hmmm. civilizatie. nici macar nu flash! :D mai rar =D>

05 Aug 2010, 12:19

$1 scrie:$2 Il rog pe administrator ..sa nu inchida topicul dar daca este posibil sa scoata optiunea de a se scrie mesaje . Mersi !

Gata, am scos optiunea. Un procent de reusita de 50% e rezonabil, nu? ;)
Subiect închis