ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

30 Iul 2010, 17:43

CT xx RDR pe la mine pe la Constanta, parcata cuminte la un bloc distanta de mine....cam sters lipiciosul de pe spate dar in rest regulamnetara domnule,regulamentar!

30 Iul 2010, 20:24

azi pe la 10:30 vis-a-vis de Euroclinic pe Floreasca un C-Max argintiu B--WMM sau MWW ceva de genul asta..avea stickerul lipit pe luneta in stanga jos.l-am vazut pe geam cand parca...te salut acum

30 Iul 2010, 23:20

B-05-EPC parcare carefour constanta , plecai si tu si eu , eu am dat claxonul ,
salutarii si aici.

31 Iul 2010, 02:57

Nu prea am mai vazut pe multa lume in ultima vreme, iar pe mine nu prea ma vede nimeni se pare. :P

Dar am vazut recent pe litoral un coleg:
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG002.jpg

31 Iul 2010, 19:17

Ff1 visiniu ct80rap jupiter in fata la four seasons

31 Iul 2010, 22:42

$1 scrie:$2-05-EPC parcare carefour constanta , plecai si tu si eu , eu am dat claxonul ,
salutarii si aici.

sal! trebuia sa insisti! eu sint prin zona pina vineri. plaja o fac la kudos... de fapt linga...
eniuei, distractie placuta!

01 Aug 2010, 13:06

azi vazui masina lu asulica in parcare selgros berceni ... salutari, tinere :)

01 Aug 2010, 13:50

salutam, eu nu te-am vazut, mai mult ca sigur eram prin magazin la o sesiune de cumparaturi :))

01 Aug 2010, 17:13

A2 focus rosu PH08KJJ , ne-am depasit de cateva ori...salutari

02 Aug 2010, 08:49

Pe 29, in Mangalia, VN-05-MAM. De fapt a vazut-o pustiu, mie doar mi-a dat raportu' :D

02 Aug 2010, 19:59

Cred ca m-a vazut pe mine. Adicalea VN-05-MMA. Numar cu MAM si cu lipicios nu stiu sa fie prin Vrancea. :D ;)
Salutari!! :)

02 Aug 2010, 23:21

il anunt pe aceasta cale pe domnlu CT xx RDR ca i s-a desumflat roata stinga spate si ca in curind o sa faca pe ea de anvelopa c n-o sa mai fie buna de nimic! daca cineva il/o cunoaste poate ii da de stire!...

03 Aug 2010, 08:35

$1 scrie:$2red ca m-a vazut pe mine. Adicalea VN-05-MMA. Numar cu MAM si cu lipicios nu stiu sa fie prin Vrancea. :D ;)

Asa, asa, MMA. Ptiu drace, daca stiam ca tu esti Vali, te cautam pana te gaseam. Te ajutam si io la dozele alea de Stejar... :D

03 Aug 2010, 09:39

$1 scrie:$2l anunt pe aceasta cale pe domnlu CT xx RDR ca i s-a desumflat roata stinga spate si ca in curind o sa faca pe ea de anvelopa c n-o sa mai fie buna de nimic! daca cineva il/o cunoaste poate ii da de stire!...

e radur, dar ambele masini au numarul ala, era fiesta sau focusul? o sa ii las un mesaj in geam, ca si eu stau tot in zona... avem intalnire sambata asta poate mai stai pe aici sa vii si tu.

03 Aug 2010, 13:19

simbata dimineata decolez catre casa galbena.....era focusul....
dimineata era mutat si cu roata umflata. eu stau la un bloc mai in spate de locul unde este parcat el. toate bune si pe alta data!

03 Aug 2010, 14:07

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2red ca m-a vazut pe mine. Adicalea VN-05-MMA. Numar cu MAM si cu lipicios nu stiu sa fie prin Vrancea. :D ;)

Asa, asa, MMA. Ptiu drace, daca stiam ca tu esti Vali, te cautam pana te gaseam. Te ajutam si io la dozele alea de Stejar... :D

Exact atunci ma intorceam acasa. Deci eram fara doze de bere. :))
De fapt m-am mai intors cu 2 doze, din cauza ca am fost 2 zile bolnav. Am racit si le-am mai redus, ca altfel nu-mi ajungeau. ;)

03 Aug 2010, 15:50

Kuga visiniu cu ECG dimineata pe Giulesti, iar acum vreo ora, focusu cu ECG la CN Mihai Eminescu.

05 Aug 2010, 07:50

acum o jumatate de ora pe strada caraiman in buc B 98 DMY !
salutari!

05 Aug 2010, 09:06

Salutare tuturor. BV 09 PRI e de al nostru de pe forum?

05 Aug 2010, 09:12

e toxicristi, nu numai ca e de pe forum, e chiar administrator :P

05 Aug 2010, 09:15

Crisule, pe unde umbli ? :)) Pardon, Toxicristi :>

05 Aug 2010, 09:25

Se pare ca umbla prin Baia Mare, si conduce chiar sportiv :D, mai lipsea sa traga frana de mana in intersectie si era ok :))

05 Aug 2010, 09:40

Aseara, B-xx-FOK, Focus break albastru pe langa Romarta, astepta la semafor sa coboare spre Eroilor, eu faceam stanga de pe Victoriei.

05 Aug 2010, 10:38

$1 scrie:$2e pare ca umbla prin Baia Mare, si conduce chiar sportiv :D, mai lipsea sa traga frana de mana in intersectie si era ok :))

Eu am scapat nevazut cand am fost in BM. :D

05 Aug 2010, 10:45

L-am vazut din greseala. A luat o curba super sportiv si m-am uitat la masina :P
PS Eram pedestru ;)

05 Aug 2010, 11:07

Salutari din Maramures.

zuzulino, iaca am o misiune in nordul tarii :) Imi face unchiu-miu masina, ca la mine, la Casa Auto, ma costa mai mult reparatia decat valoreaza masina :)) Plus ca si lucreaza bine (la vopsit), mai bine ca cei de la reprezentanta.

ddexter, imi aduc aminte de o curba la stanga, la Sala Sporturilor daca nu ma insel. In afara de aia, nu recunosc nimic :)) Salutari :-h Noroc ca nu imi tine frana de mana :))

Acum tocmai m-am intors din Baia Mare (eu stand intr-un sat de langa), si in sfertul de ora petrecut prin oras, am vazut 2 fordisti, ambele focus 1 estate (vad ca sunt destul de multe pe aici) :
unul bleumarin, 09 sau 07 CWJ, pe scolii
unul ca al meu, 85RMS in parcare la Kaufland

Hai noroc si rau deloc! :)

05 Aug 2010, 11:16

Curba la stanga, seara pe la 8.30, in fata la Athos (Casa de cultura a sindicatelor), veneai de pe Culturii si ai facut stanga pe Independentei :) Poate nu erai tu...

05 Aug 2010, 11:21

Exact acolo, cladirea aia din fata imi semana cu o sala a sporturilor :D Deci eu eram...

05 Aug 2010, 14:26

$1 scrie:$2alutari din Maramures.

zuzulino, iaca am o misiune in nordul tarii :) Imi face unchiu-miu masina, ca la mine, la Casa Auto, ma costa mai mult reparatia decat valoreaza masina :)) Plus ca si lucreaza bine (la vopsit), mai bine ca cei de la reprezentanta.

ddexter, imi aduc aminte de o curba la stanga, la Sala Sporturilor daca nu ma insel. In afara de aia, nu recunosc nimic :)) Salutari :-h Noroc ca nu imi tine frana de mana :))

Acum tocmai m-am intors din Baia Mare (eu stand intr-un sat de langa), si in sfertul de ora petrecut prin oras, am vazut 2 fordisti, ambele focus 1 estate (vad ca sunt destul de multe pe aici) :
unul bleumarin, 09 sau 07 CWJ, pe scolii
unul ca al meu, 85RMS in parcare la Kaufland

Hai noroc si rau deloc! :)

parca ziceai ca esti cu trenul :-w
you little liar

05 Aug 2010, 17:51

cred ca sunt vecin de pensiuni in Costinesti cu MM 08 ABY...salutari...daca vezi post-ul meu poate iesim la o berica
Răspunde