VAND/SCHIMB Ford Fusion 1.4 TDCI Durashift 2007

Marca/Model : Ford Fusion
Caroserie/numar usi : Hatchback 5 usi
Kilometraj : 121.500 km
An de fabricaţie : 2007
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.4 TDCI
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6.5/4.5/6 L/100km
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : Transmisie secventiala Durashift EST, RadioCD 6000 cu intrare AUX, climatronic, computer bord, volan reglabil+schimbator viteze imbracate in piele, comenzi pe volan, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, cotiera fata, scaun sofer reglabil pe inaltime, proiectoare ceata, senzori parcare, jante aliaj, cam toate optionalele de la momentul respectiv.
Detalii nivel de siguranţă : 4 Airbag-uri, ABS
Alte comentarii : Masina a fost foarte bine intretinuta, este in garantie pana in Aprilie 2011, are carte service, toate reviziile facute la reprezentanta, distributia schimbata. Prezinta 2-3 zgarieturi minore care se pot rezolva pe CASCO inainte de vanzare.
Preţ : 5000 EUR + preluare leasing (mai sunt inca 11 rate a ~ 300 EUR, CASCO si TVA inclus, valoare reziduala 2791 EUR+TVA care se poate esalona pe 6 sau 12 luni)
Numele vânzătorului : George
Telefon de contact : 0731 111105
Pozele se pot vedea aici: viewtopic.php?f=15&t=44354, nu am o conexiune foarte buna si nu pot pune altele.
Pt schimb, ma intereseaza o masina la care sa nu mai dau diferenta.
Multumesc.
-

n0iz3 - Incepator
- Maşina: '07 Fusion 1.4 TDCI Durashift EST
mi se pare cam mult ...
ATAT MERITA , DEJA SPUI CA AI CEVA RATE IN URMA....... IAR VALOAREA REZIDUALA E DESTUL DE MARE,CHIAR DACA O POTI PLATI IN RATE... FA SOCOTEALA 3700 IMPARTIT LA 12 RATE .....E CAM MULT PE LUNA NU CREZI? E CRIZA MARE......DECAT DELOC EU ZIC CA TE MAI ALEGI CU CEVA.....SALVE.....