La portari stam rau de tot, nici Bornescu nu e mare scula de portar, parca mai mult as incerca cu Lung Jr., dar a fost lasat la juniori pentru ca au meci important.
Sapunaru nu mai e ce-a fost, din pacate pe postul de fundas dreapta chiar nu avem solutii in momentul asta.
Mie mi-a placut (pentru prima oara) Cocis pentru ca a alergat, de asta a fost pus acolo. Si Radoi mi-a placut, Florescu ala ma enerveaza intr-un mare hal, nu reusesc sa inteleg ce se vrea de la el (tare mi-e ca nici el nu stie). Deac se zbate, dar a vrut prea mult, el e un jucator bun, insa nu stiu daca isi poate permite la nationala ce face la Cluj pentru ca totusi e alt nivel, nu merge cu driblinguri ca in curtea scolii (poate doar daca te numeste Messi).
In sfarsit cineva care l-a pus la punct pe Banel, a intrat in minutul 72 si a iesit in minutul 84. URA!!! Poate uita de el ca nu-l mai suport.
Si mie mi-a placut Bilasco, dar parca s-au miscat mai bine Niculae cu Marica. D. Niculae nu e om de careu, ca zici de "intors caruta". El e jucator de viteza, care sa plece pe spatii si sa dribleze, nu sa dai mingile pe el si sa le faca singur. Pentru careu l-am avea pe Marius Niculae, dar nici el nu prea mai e in forma, ar merge Kapetanos, dar el joaca pt greci, ghinion!