ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

27 Iul 2010, 20:51

Multam Cornele pentru ajutor!!!
Eu momentan nu prea am cum sa va ajut, ca sunt la mare, la 2 Mai. :D

27 Iul 2010, 22:04

Mai taticule,dupa ce ca ai pielea inchisa la coloare...te mai dusasi si la mare.. :D .. :-" ...auzi,da a mica e cu matale..?..

27 Iul 2010, 22:08

sunt fericit ca saptamana viitoare o sa fiu la mareee...si ca trebuie sa-mi vina filtrul k&n

27 Iul 2010, 22:36

inca trei zile de munca (din greu) si apoi trei saptamani de concediuuuuuu! :)

28 Iul 2010, 04:57

Sunt fericita....inca 3 zile de munca si apoi iar concediu, 2 saptamani :P

28 Iul 2010, 08:09

inca 2 zile de munca si apoi concediu pana la 1 septembrie ;) :D

28 Iul 2010, 08:44

Fost 2 saptamani, mai urmeaza una in august, insa nu e motiv nici de fericire, nici de suparare. Toate la timpul lor.

Pana una-alta, distractie voua, cei cu concedii ...

28 Iul 2010, 20:25

$1 scrie:$2ai taticule,dupa ce ca ai pielea inchisa la coloare...te mai dusasi si la mare.. :D .. :-" ...auzi,da a mica e cu matale..?..

A mica nu-i cu mine, iar pielea inchisa la culoare s-o crezi tu ca o am. (daca vrei iti arat fundul). Tu ce credeai?? Ca sunt neam cu aia de pe la tine de pe acolo?? :))
De luni incep munca..... :( .... dar la sfarsitul lui august, iar am 3 saptamani de concediu!! :D/

28 Iul 2010, 20:53

Bre, mai aveti poze cu T-ul ala verde de acu' 4 pagini? Eventual un link, ceva. :)

13 Aug 2010, 00:50

Cand vad de cand nu s-a mai vizitat si cafeneaua asta (la ce incasari are cealalta), ma cam ia cu suparari. Dar mai bine sa zic ce-mi pica bine:
- a decis tata ca nu-mi vinde masina (inca), ci o repara. O vinde daca nu-mi iau restantele (ceea ce-i corect, dar al naibii de inspaimantator)
- m-am angajat (iar) pe 8 zile in birtul in care oricum petreceam 3-4 ore pe zi (in medie). Tin locul birt-man-ului care a decis intr-o zi ca "Bag *beep*, eu diseara plec la mare. Ma intorc miercuri. Angie, ia vorbeste tu cu sefa sa-mi tii locul!"
- ziua am vreme sa invat pentru restante la birtul asta, ca doar seara vin oameni la o beuta (sansele cresc sa nu-mi vand masina)
- am primit azi de mancare, un suc si o bere (NA of course) la serviciu, ca li-i drag oamenilor de mine ;;)
- acum cateva zile am fost si eu la scalda (prima oara pe vara asta, ca am mai fost si de 1 Mai, dar nu era tocmai vara)
- azi am papat si inghetata (imi mentin non-silueta pe care era cat pe ce sa o pierd lately din lipsa de masina functionala)
- in aproximativ juma de ora (pe la 2 jumate parca era faza) serbez o luna de *insert termeni siroposi pentru o tentativa de relatie* cu actualul mandrut ficior hategan. In functie de cum om sarbatori azi (adica vineri), posibil ca statutul social sa devina din "in a trial relationship", "in an actual relationship". So yeah, i'm a bit enthusiastic about it.

Scuze de romgleza, adesea recurg la ea in momente "(very) emotional".

Si bucurati-va si voi pe-aici!! Sau va bucurati pe-altundeva si adunati pentru la toamna pagini intregi de bucurii? :)

13 Aug 2010, 02:10

Mai baiete!! Ai grija la praful si paianjenii de pe aici! ;)

13 Aug 2010, 17:47

Acum e sigur, deci ma pot bucura.

SUNT FERICIT... pentru ca incepand de saptamana viitoare, pentru (cel putin) 8 luni, scap de Romania si de aproape tot ce tine de ea (exceptie facand familia si prietenii de care imi va fi dor, dar dorinta de a scapa de aici e mult mai mare momentan). Destinatia: UK, 70km de Londra, in Reading. See you when you get there!!!

13 Aug 2010, 18:31

Misto ;) Tocmai ce m-am intors de acolo, e alta lume...

13 Aug 2010, 20:12

Mai baieti... ne provocati sa scriem la ceaalta cafenea??? :((

13 Aug 2010, 20:16

Apai cand oi scrie si eu ce a scris Adi mai sus, doar ca la perioada o sa scrie "forever", o posibil ;)

13 Aug 2010, 22:10

$1 scrie:$2isto ;) Tocmai ce m-am intors de acolo, e alta lume...

Am mai fost in Martie, pentru o saptamana, de aia ma si intorc...

14 Aug 2010, 09:04

Ai stricat ceva pe acolo si te duci sa repari??? :D

14 Aug 2010, 18:57

Nu, alta pozitie, alt departament :D.

14 Aug 2010, 19:05

$1 scrie:$2cum e sigur, deci ma pot bucura.

SUNT FERICIT... pentru ca incepand de saptamana viitoare, pentru (cel putin) 8 luni, scap de Romania si de aproape tot ce tine de ea (exceptie facand familia si prietenii de care imi va fi dor, dar dorinta de a scapa de aici e mult mai mare momentan). Destinatia: UK, 70km de Londra, in Reading. See you when you get there!!!

ce pot sa-ti zic, FELICITARI. enjoy your stay ;) .
oricum, dupa cel putin 8 luni, daca va trebui sa te intorci, nu-ti va fi bine, obisnuit acolo cu o alta lume.

14 Aug 2010, 20:29

Io zic sa scrii si de ce esti TU fericit ca e foarte important ;).

PS. Multumesc pt urari, sper sa nu mai fiu nevoit sa fiu dezamagit ;).

15 Aug 2010, 11:13

Eu sunt fericit ca mi-am adus inapoi toata herghelia la masina, ca ajunsese de ma faceau si loganurile.
Am schimbat pompa de inanalta. ;)
Au zis mecanicii ca este singura pompa uzata care au vazut-o care nu a facut span sa omoare injectoarele. :D
Oricum ei vroiau sa punem pariu ca nu e de acolo. :)

15 Aug 2010, 22:24

cati km are motorul Vali?

15 Aug 2010, 22:42

357K

16 Aug 2010, 10:30

sa mearga motorul ala sa mai faci inca pe atat. insa motorul merge!!!, asa ca o pompa care cade la 350 mii e par la ceas (nu financiar :D, din punct de vedere mecanic)

16 Aug 2010, 10:38

Ce te-a facut sa crezi ca eram suparat ca mi-a picat pompa??? :-/
Ma asteptam sa pice si inca de mai de mult. Sunt fericit ca nu s-a lasat si cu injectoare, picate. :D

23 Aug 2010, 10:05

Sunt fericit ca am facut ieri un traseu de vis, iar ca bonus ca am reusit sa nu-mi rup masina in doua.

Traseul urmat a fost Sinaia-Moroieni-Bolboci-Pestera Ialomicioara. La intoarcere, de la Bolboci am facut la stanga si am ajuns pe drumul care duce la Piatra Arsa / Babele, de unde am coborat in Sinaia.

Cateva poze aici: gallery/menu.php?gallery=members&album_id=676

23 Aug 2010, 12:04

Sunt bucuros ca azi am reusit sa rezolv 2 probleme la care de obicei pierd mult timp si nervi; am facut revizia anuala (timp de asteptare 1/2 ora+revizie efectiva 1ora) si ITP-ul (timp de asteptare zero+ revizie 25 min). Am scapat si cu preturi bune, am plecat la 9 de acasa si m-am intors la 12. De mentionat ce revizia si ITP-ul nu le-am facut in acelasi loc. E o realizare sa pierd doar 3 ore cu drum cu tot, nu?

23 Aug 2010, 19:49

Asta da motiv de fericire in ziua de azi! :D

24 Aug 2010, 09:52

Vali, da tu un rand la toata lumea paci. :D

24 Aug 2010, 12:03

plateste Komandantu' ;) :D
Răspunde