Am si eu cateva intrebari: 1- de ce doar 1 cheie? in general masinile au 2 chei sau chiar 3, cu cea de service.
2-carligul de remorcare - a fost adusa cu el montat, sau ulterior a fost montat ? asta inseamna un ambreiaj cam dus masinuta a avut de tras -posibil de aici si zgomotul care ti se pare ca il are . Deci cumparatorul va avea de bagat ceva bani in ambreiaj....

si nu numai.
3-cati propietari sant pe carte? tu ai adus-o?
4-xenon adaptiv? as dori sa o vad si eu pe asta, poate bixenon

daca are xenon adaptiv iti dau eu banii pe ea, daca nu,as dori gratis masina.
5-vad ca ai praguri M ,jante M, volan M , cumva a fost lovita?de nu are si bara fata M? deci are pachet M dar incomplet...ciudat
6- masina are 150000km in 6 ani? bmw turing? cu carlig de remorcare? ai putea scoate istoricul ei, te ajuta si pe tine, sa te creada lumea....
7- ai dori un ford mondeo, vad ca ai un ford kuga in poza, esti fan ford?
8-de ce nu mai are carte service de la 80000 pana la 150000sau cati or fi? nu s-au mai facut revizii? zici ca arata si merge nemaipomenit, se poate face asta si fara intretinere?

mai ca imi doresc si eu o asa masina, fara intretinere
9-nu cumva e supraevaluata masina ta? doar 2000euro diferenta pentru un mondeo nou? mi-as dori sa traiesc atat sa o vad si eu
10- cum se va produce schimbul? te deplasezi tu la respectivul, sau respectivul la tine? din ce localitate esti?
11-poti pune poza cu scaunul soferului,(ai un baietel dragut, dar totusi vinzi o masina) daca este piele pe margini ,posibil sa fie uzata rau la km astia, as dori sa vad cat este de rupt/uzat scaunul.
am un mondeo 2008 ghia dar astept raspunsurile,si o plusare la diferenta(cam pe la 3500 euro m-ar multumi,sa zicem),si asta daca intradevar masina merge si arata cum zici, si in functie de raspunsurile date, si daca esti interesat bineinteles.
Nu doresc pm , poti raspunde la vedere aici,poate mai sant interesati si altii, si nu cred ca ai ceva de ascuns,nu?