$1 scrie:$2(sunt foarte multumita de performantele radioului...) o sa infruenteze acest schimb performatele lui? depinde de antena sau de mp3 playerul celalalt?
daca iti cumperi un player de la o firma consacrata (alpine, jvc, clarion, sony etc) ar trebui sa se auda mai bine sau cel putin la fel
$1 scrie:$2pe langa rama adaptoare ce mai trebuie sa iau?trebuie luat si ceva mufa adaptoare(conectori?!) sau sertar pentru mp3 player?
cum am spus si intr-un post precedent iti trebuie rama adaptoare, mufa adaptoare (conteaza ce headunit ai in momentul de fata - cel original) si un sertar metalic (in general playerul aftermarket pe care il cumperi vine si cu asa ceva in pachet, dar al meu nu a venit asa ca a trebuit sa imi cumpar unul separat).
Pe langa acestea eu am mai improvizat 2 anti-socuri din cauciuc puse intre partea inferioara a sertarului metalic si rama adaptoare + un separator improvizat dintr-o bucata de tabla cu un fel de carlig pe care l-am prins de carcasa player-ului a.i. sa imi tina le distanta mufele + firele de radiatorul de racire al player-ului. Aici depinde foarte mult unde se afla pozitionat radiatorul si daca e acoperit in totalitate sau nu de sertarul metalic. Mai exista varianta sa-ti legi mufele si firele intr-o parte ca sa nu ajunga la radiator.
$1 scrie:$2inca ceva...am vazut ca in poza de pe site-ul de unde se poate comanda rama sertarul e jos(la tine e sus..)se poate pune oricum sau depinde de rama?
buzunarul e detasabil. teoretic se poate pune oriunde, dar sina pe care vine fixat playerul cu clema e jos, deci buzunarul il vei pune sus. La final, eu am lipit buzunarul de rama ca sa nu zdrangane cand trec peste liniile de tramvai.