de vanzare ford sierra hatchback an 1985 motor 1,6
Marca/Model : ford sierra
Caroserie/numar usi :hatchback 3 usi
Kilometraj : aproximativ 180000
An de fabricaţie : 1985[recarosare]
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600,benzina +gpl omologat si trecut in acte.non euro.
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : benzina 13%,9%,10% gaz 15%,11%,12%
Nivel de echipare : baza
Detalii nivel de echipare/dotări : -
Detalii nivel de siguranţă : -
Alte comentarii : masina o vand din cauza ca s-au rupt 2 suruburi din cele 4 care fixeaza bara stabilizatoare pe lonjeroane si nu am timp si bani sa o fac.in rest mai are ceva probleme la cutie la trepta 1 intra mai greu iar treapta 2 in frana de motor sare din viteza.in rest se comporta bine.din pacate acum din cauza barei stabilizatoare care este demontata,masina este imobizizata in parcare.imi pare foarte rau de ea,dar nu o mai pot tine. itp valabil pana in 2011 luna august. toate actele si taxele la zi. obligatoriu fac actele de vanzare cumparare daca o vand.numerele le las pe masina.
Preţ :800 euro nediscutabil.
Numele vânzătorului :sorin
Telefon de contact :0733187182.
Caroserie/numar usi :hatchback 3 usi
Kilometraj : aproximativ 180000
An de fabricaţie : 1985[recarosare]
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600,benzina +gpl omologat si trecut in acte.non euro.
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : benzina 13%,9%,10% gaz 15%,11%,12%
Nivel de echipare : baza
Detalii nivel de echipare/dotări : -
Detalii nivel de siguranţă : -
Alte comentarii : masina o vand din cauza ca s-au rupt 2 suruburi din cele 4 care fixeaza bara stabilizatoare pe lonjeroane si nu am timp si bani sa o fac.in rest mai are ceva probleme la cutie la trepta 1 intra mai greu iar treapta 2 in frana de motor sare din viteza.in rest se comporta bine.din pacate acum din cauza barei stabilizatoare care este demontata,masina este imobizizata in parcare.imi pare foarte rau de ea,dar nu o mai pot tine. itp valabil pana in 2011 luna august. toate actele si taxele la zi. obligatoriu fac actele de vanzare cumparare daca o vand.numerele le las pe masina.
Preţ :800 euro nediscutabil.
Numele vânzătorului :sorin
Telefon de contact :0733187182.
-

maseluta - Ford Freak
- Maşina: ford fiesta 2001 1,3i ,44Kw
- VIN: WF0AXXGAJAYS62543