Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford
02 Mar 2010, 09:49
salut.da-mi si mie te rog un pret pt.vopsit capota la un mondeo 2006 ,argintiu metalizat.capota prezinta lacul sarit in doua locuri si citeva urme de pietricele.
02 Mar 2010, 17:36
Salut! As vrea sa fac si eu niste retusuri la un ford focus 1. Dupa cate se vede mai jos, mi-au sarit niste pietre in portiera fata dreapta si s-a luat vopseaua pana la tabla. Trebuie vopsita toata portiera?
A doua problema ar fi aparitia ruginii pe interiorul unei portiere spate. Se poate face ceva in legatura cu asta? Un pret estimativ? Multumesc.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

03 Mar 2010, 18:10
Salut
Fa mi te rog un pret pentru
bara fata FF1 (bara pe care tio dau la vopsit este noua din magazin pregatita pentru vopsit) demontarea celei vechi si montarea celei noi la lok..culoarea masinii gri metalizat.
sper ca nu se va vedea diferenta de culoare???
10 Mar 2010, 22:08
Salut ,
Un pret pentru Vopsit bara fata noua grunduita ? Ford Focus 2001 .
Astept raspuns .
25 Mar 2010, 16:48
Salut! Am lovit masina dreapta fata. Trebuie sa-mi schimb bara, tragher-ul, farul dreapta, sa-mi indrept capota(este indoita pe dreapta si putin miscata in balamale), aripa dreapta si pe interior( am sa fac sambata niste poze, nu am CASCO). Nu dispun de bani sa-mi cumpar piesele de noi. Am primit oferta pana-n 2400 RON (700RON -bara+far+tragher, 1700-indreptat+vopsit+montat). Ce-mi recomanzi? Daca ai un nr. de telefon si o adresa service pentru contact, da-mi te rog un mesaj privat. Multumesc.
18 Apr 2010, 19:24
buna ziua,as dori sa stiu cat m-ar costa reparatia pasajelor de aripa de la rotile din spate,fara vopsit. De asemenea,sunt interesat de costul unui vopsit complet pentru un Ford Scorpio 2 sedan,mai putin bara din spate. atasez poze cu aripile in cauza.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

20 Apr 2010, 11:11
salut!
m-ar interesa si pe mine un pret la indreptat tabla si refacut zgarieturile.
multumesc

06 Mai 2010, 23:36
baietii de la rba mi-au reparat problema foarte profesionist si la un pret avantajos. Ii recomand cu caldura!
07 Mai 2010, 19:08
Multumesc pentru apreciere. O zi buna
10 Mai 2010, 09:29
...si din partea mea o lauda pentru cei de la RBA, am pus link cu masina mea reparata, barile, eleronu, aripiile fata spate indreptate, capota si pragurile vopsit + montat, BRAVO Bogdane
viewtopic.php?f=62&t=16206&start=1080
10 Mai 2010, 14:21
Recomand cu caldura pe Bogdan si baietii lui in probleme legate de tinichigerie si vopsitorie.
Aripa dreapta si bara fata sunt k inainte. Nu se vede diferenta de nuanta la culoare si nici alte urme. S-a lucrat atent si in timp scurt. Nota 10+ .
Toata stima !
11 Mai 2010, 22:13
Multumesc baieti. "FordFiesta" spor la modificari .
18 Mai 2010, 12:03
salut!
pentru masina din semnatura am usile pe stanga zgariate cu cheia in partea de sus si capota a fost lovita in fata usor si a crapat chitul vechi (a mai fost lovita inainte sa o cumpar). Mai am mici zgarieturi pe barele fata si spate. imi poti spune un pret pentru aceste reparatii? multumesc!
02 Iul 2010, 02:45
Salut
Cat m-ar costa o vopsire pentru bara fata si spate pentru un mondeo 3 2001. Bara fata s-a exfoliat iar ce-a din spate are sgarieturi serioase pe stanga si superficiale mai peste tot.
O sugestie as avea. Poate ar fi bine sa mai lasi preturile si pe forum nu numai pe privat. Isi mai face lumea o idee. Eu unu as mai avea cate ceva de retusat pa langa reparatiile de mai sus si chiar am mai vazut pe cineva pe-aici care a cerut un pret pentru asfel de retusuri.
Numai bine.
02 Iul 2010, 09:39
Salutare !
Dle Bogdan, eu trebuie sa remediez o portiera zgariata+oglinda rupta pe Carpatica, iar o aripa spate indoita + spoiler pe decontare personala.
Am citit ca nu aveti decontari pentru Carpatica, e la fel situatia ? Va rog, dati-mi un sfat daca nu se poate, ca m-am crucit de ce am vazut pe topicul despre Carpatica.
Nu am CASCO.
Multumesc mult !
17 Iul 2010, 19:38
Va salut !
Am pragurile lovite (fiecare prag are o indoitura nu prea mare ) si o usa spate are
si ea o mica indoitura. Va rog o oferta pt reparatie pt masina din semnatura.
Mondeo MK3 2006.
Multumesc.
20 Iul 2010, 20:55
Salut,
Decontare directa la Omniasig ai?
Cu stima,
22 Iul 2010, 00:39
Recomad!
Sunt inspector de daune si am colabrat cu RBA!
Salutari domlui Roman, care e un dulce! (de la Costi P )
25 Aug 2010, 09:09
Ti-am dat un PM cu mai multe intrebari. Astept un raspuns cat poti de repede. Mersi
27 Aug 2010, 12:21
salut, mi-am gasit masina in parcare nitel sifonata si din lipsa de casco vreau si eu un estimativ de pret pentru indreptarea unei aripi fata, vopsit aripa fata, vopsit bara fara si bandou si vopsit bara spate.
masina e cea din semnatura si e un albastru metalizat.
29 Aug 2010, 17:37
Buna ziua,
Am lovit pragul dreapta de o bordura si m-ar interesa daca se poate indrepta si cat costa iar daca nu cat ar costa un prag nou + vopsit + montat. Masina este Ford Fiesta Mk6, VIN: WF0HXXWPJH7J78755.
Am atasat doua poza cu pragul lovit.
Multumesc
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

06 Sep 2010, 16:49
Azi am luat masina de la service de la Bogdan.
Sunt foarte multumit, foarte seriosi cei de la service. Recomand
06 Sep 2010, 20:12
Multumesc pentru apreciere . Stau la dispozitie cu orice problema.
In ultima vreme sunt destul de ocupat cu serviceul asa ca nu am mai apucat sa intru pe forum , prefer sa imi dati un mail :dacia1108@yahoo.com sau un tel daca unteti hotarati sa reparati masina la RBA. Multumesc pentru intelegere.
23 Sep 2010, 09:45
buna ziua, detin un ford fiesta 2003, diamond white, cat m-ar costa vopsirea pragurilor in intregime si cu partea subtire pana la jumatatea rotilor spate? Cu trecerea timpului la partea din fata a pragurilor a sarit vopseaua, se vede metalul.
Si un pret pentru vopsirea bandourilor laterale si partea din spate unde se afla luminile pentru numar.
03 Oct 2010, 23:30
Bogdan R Ti-am dat un mail de pe adresa mea (ceolo87 at yahoo.com) legat de tinichigeria unui ford puma. Astept sa-mi raspunzi tot pe mail sau pe PM aici. Multumesc.
30 Noi 2010, 09:06
Buna ziua,
As dori si eu un pret pentru indreptare si vopsire aripa spate ( mentionez ca aripa este infundata ) si vopsire bara spate. Masina este de culoare neagra.
Te rog sa-mi spui daca mai sunt necesare alte info.
Multumesc.
20 Dec 2010, 14:26
Buna ziua,
Va rog un pret pentru vopsire bara fata si capota pentru Fiesta 2005.
Specific ca piesele sunt noi si pregatite pentru vopsit.
Merci
08 Ian 2011, 13:30
Cat ma costa vopsirea unei aripi de Fusion?