Discutii libere/forum

Inregistrarea marca/sigla

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Inregistrarea marca/sigla

Mesajde catalin_gym » 02 Sep 2010, 21:36

Buna seara.M-ar interesa costurile ce implica inregistrarea unei marci.Din cele gasite de mine,pretul estimativ pentru inregistrarea unei marci simple (doar text),fara reprezentare grafica s-ar situa undeva pe la 350 euro...presupun ca la acest pret,marca se inregistreaza printr-un intermediar.

Vreau sa inregistrez aceasta marca deoarece cu ani in urma,avand incredere si povestindu-i unui "prieten" despre ceea ce vreau sa fac...m-am trezit cu "marca" si ideea "furata",eu ramanand undeva in umbra :| .

Mare grija la "prieteni".

As dori mai multe informatii de la cineva ce a avut deaface cu asa ceva.

Va multumesc
catalin_gym
1nsane Member

Maşina: Ex:Ford Sierra hatchback, 1.8 Actual: Citroen C4 hatchback

Re: Inregistrarea marca/sigla

Mesajde eagle47 » 03 Sep 2010, 11:48

Citesti pe site la OSIM, apoi mergi la sediul OSIM si ceri consultanta, completezi acte etc, platesti in functie de clasele selectate si intr-o luna poate iti iese marca. Eu am platit in jur de 3000 de ron marca care am inregistrat-o. Eu am mers pritr-o recomandare la un jurist si mi-a facut el toata treaba.spor
eagle47
Incepator

Maşina: Ford Focus 2007

Re: Inregistrarea marca/sigla

Mesajde catalin_gym » 03 Sep 2010, 13:23

Da,am citit aseara fugitiv,voi aprofunda.Multumesc pentru detalii,mi-am facut acum o idee cam cat mar ajunge.Mai am cateva intrebari:marca ramane inregistrata pe perioada nelimitata?Trebuie in fiecare an platita o suma?Marca ramane "activa" chiar daca pe o anumita perioada nu prestezi activitate?

Stima
catalin_gym
1nsane Member

Maşina: Ex:Ford Sierra hatchback, 1.8 Actual: Citroen C4 hatchback

Înapoi la Discutii libere/forum