***Vand Ford Puma 1998 1.4Zetec 90cp***
Caroserie/numar usi : 3
Kilometraj : 148.000
An de fabricaţie : 1998
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1,4l , benzina , euro 2
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9 / 6
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : A/C ,2 geamuri electrice ,servo-directie ,alarma ,inchidere centralizata,oglinzi electrice ,faruri electrice ,scaun electric sofer reglabil pe inaltime,filtru aer sport BMC ,toba sport Ragazzon,eleron cu stop pe frana ,radio casetofon Kenwood ,jante aliaj MOMO 15 inch.
Detalii nivel de siguranţă : airbag sofer & pasager ,ABS,controlul tractiunii ,SRS
Alte comentarii : Masina a fost cumparata acum aproximativ 2 ani , era proaspat adusa din Italia .Este inmatriculata in Romania pe numele prietenei mele , am cumparat-o pentru uz personal , nu fac afaceri cu masini . Daca as avea posibilitate nu as vinde-o insa am nevoie de ceva mai spatios si nu imi permit 2 masini.
Nu voi incerca sa ascund defectele , si anume :
- aripi spate usor infundate
- unele zgarieturi inevitabile pentru varsta ei si datorita vecinilor binevoitori
- bucsile de la bara stabilizatoare trebuiesc schimbate
Nu prea ma pricep dar in rest de aceste defecte imi place sa cred ca masina functioneaza perfect , este mai mult masina de weekend si de concedii , nu circul cu ea in Bucuresti decat foarte rar.
Tapiteria este in stare perfecta si este protejata de huse de calitate. Nu s-a fumat in masina deloc.
Acum 3 luni s-au schimbat amortizoare fata si spate(Monroe gaz) + arcuri fata si spate , rulmenti & flanse. Capul de planetara dreapta de asemenea schimbat recent.Distributia schimbata acum aproximativ 10.000km.
Schimburi accept DOAR cu auto cu 4/5 usi , benzina , motor minim 1.4 ,neaparat aer conditionat ,obligatoriu inmatriculate in Romania , de preferat :
- Mercedes A160 fabricatie 1998-1999
- Volkswagen Golf 4
- alte modele care indeplinesc aceste conditii
Prioritate au schimburile .
NU DAU DIFERENTA !
Preţ : 3500 euro negociabil
Numele vânzătorului :Catalin
Telefon de contact : 0730 503 062
Poze in cel mai scurt timp
- haroo
- Member
- Maşina: Audi A2 1.4SE