ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

24 Aug 2010, 19:49

$1 scrie:$2ali, da tu un rand la toata lumea paci. :D

$1 scrie:$2lateste Komandantu' ;) :D

Se rezolva!! :D
LA MULTI ANI SEFU!!!!! ;)

27 Aug 2010, 09:31

La Multi Ani Wanna !!!

06 Sep 2010, 23:13

$1 scrie:$2re, mai aveti poze cu T-ul ala verde de acu' 4 pagini? Eventual un link, ceva. :)

mai am eu, da' zau ca nu stiu unde le-am pus... mai adu-mi aminte zilele astea sa caut.

schimbat amortizoare spate, bielete antiruliu fata... alta masina, clar! :)

07 Sep 2010, 09:01

Sunt fericit ca am fost in weekend la concertul Phoenix, a fost suuper.... urmeaza Oktoberfest cu peron pe partea dreapta... (Oktoberfest asta de Brasov, nu ala adevarat, evident...)

07 Sep 2010, 12:57

8 ani de mariaj! Nu sunt sigur la care cafenea trebuie sa scriu... :-/

07 Sep 2010, 13:27

Daca ai scris aici am inteles ca intra si sotia pe forum si nu ai avut de ales... =))

07 Sep 2010, 14:27

Avem frane noi, discuri ventilate si striate Brembo Maxx si placute ATE. :)

12 Sep 2010, 12:00

AMR 5 zile pana la concediu. :D/

17 Sep 2010, 17:22

In ritmul asta da faliment aceasta cafenea....
Hai ca sciu eu ceva: sunt suupeeerrrr happy ca Smartwings incepe (finally!!!) curse regulate PRG-OTP din 1 Noiembrie =D> =D> =D>
Romania here I come! (sau poate nu?)

17 Sep 2010, 20:09

AMR 0!!!!!!! <:-P <:-P
De azi sunt in concediu si saptamana aviatoare plec in delta!! :D/ :D/

18 Sep 2010, 06:03

numa' bun, ca s-a anuntat ca se strica vremea si nu gaseam nicio explicatie

18 Sep 2010, 08:49

Si care era explicatia??? :-/
Ai intrat si tu in concediu?? :-?? :D

18 Sep 2010, 18:53

nu, eu am avut in august, cand era zapuseala aia nesuferita; imagineaza-ti ca am transpirat doua saptamani la mare - crapam de cald si noaptea

partea buna (in cazul tau) e ca daca e frig si ploaie, nu te mai necajesc tantarii in Delta

18 Sep 2010, 22:09

Prefer caldura in combinatie cu tantarii. ;)

07 Noi 2010, 19:11

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT cu tot cu grila dintre faruri si completa mai putin deflectorul.daca ajunge intreaga acasa o ling :D

07 Noi 2010, 23:10

Ma abtin. Cred ca o sa te vad cat de curand la cafeneaua cealalta. :D

07 Noi 2010, 23:39

Nu ai sa ma vezi ca am inteles tot ce a zis in mesaj,si na ca vine fara proietoare si are o mica crapatura la ea ... ich spreche schön deutsch kein angst :P
P.S. Nu cobii :-S

08 Noi 2010, 00:24

:-" :-"

09 Noi 2010, 13:39

Fericit ca mi-am luat bilete la Rugby, 20 Noiembrie. Eu pozitionat aici:

Imagine

09 Noi 2010, 14:07

Dupa cum arata sageata, ai loc chiar pe teren!!! =)) =)) =))
La ce echipa joci?

09 Noi 2010, 14:39

exact asta se intelege. aditza, nu te vad bine. chiar daca ai o prezenta cat de cat impunatoare :P, cred ca vei juca/ajunge in echipa fracturatilor :))

09 Noi 2010, 16:19

$1 scrie:$2upa cum arata sageata, ai loc chiar pe teren!!! =)) =)) =))
La ce echipa joci?

Sunt baiatu' cu saculetele de nisip :)).

11 Noi 2010, 12:26

Sunt fericit ca - poate pentru prima data - planul de acasa s-a potrivit cu realitatea din teren.
Planul de acasa: iei avionul PRG - OTP sambata, ajungi la OTP la 14.30, ai masina rezervata ca sa o inchiriezi, conduci preventiv pana la Fagaras unde ajungi seara pe la 19.00. Luni dimineata pleci de la Fagaras, te opresti la Brasov sa iti ridici noul pasaport si continui spre OTP unde predai masina si prinzi avionul de PRG la 15.15.
Realitatea din teren: cam la fel.
Foarte draguti dei de la H***ertz :) amabili, zambitori. Bravo! Uite ca se poate. Cand mi-au adus masina sa fac stop cardiac: era exact ca sageata mea albastra de acasa (acelasi model Focus face-lift, aceeasi culoare etc.). A mers ceas.
Drumul pana la Fagaras si inapoi a fost ok, in afara de vreo doi-trei zmei nu au fost probleme. Frica de banda intai vad ca e la fel de prezenta iar toate curbele usoare la stanga pe care le face drumul trebuie luate cu calcarea serioasa a benzii continue care separa cele doua sensuri. Nimic suparator insa. =D>

16 Noi 2010, 21:56

Si iar sunt fericit pentru ca Duminica il voi vedea in actiune, live, pe cel mai bun jucator de tenis al tuturor timpurilor, R. Federer. S-a nimerit ca meciul la care am eu bilet sa fie intre el si D. Ferrer. :D/ <:-P

16 Noi 2010, 22:13

saluta-l pe Fed din partea mea ...

17 Noi 2010, 18:56

las' ca vedem si noi la teveu:)

19 Noi 2010, 13:30

Domnu' Adi esti tot mai des prin cafeneaua asta. Sa intelgem ca acolo unde esti ai mai multe motive de bucurie, decat noi in scumpa noastra Romania?? :D

Cu respect!

19 Noi 2010, 15:03

Adi, sa ai un steag cu Romania sa-l fluturi in tribune. si noi o sa te fluturam din fotoliu...

19 Noi 2010, 15:35

@O'neill - din pacate si din fericire, da :). Din pacate pentru ca nu le pot gasi in RO, din fericire ca sunt norocos ca am parte de ele;

@Shine - O sa incerc, dar nu promit :).

19 Noi 2010, 18:21

sa scrii mare "clubford" pe el, sa te putem repera mai usor :))
Răspunde