ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

dungi pe masina, sau alte culori

27 Mai 2007, 18:22

in ce conditii se pot pune pe masina viniluri?
trebuie aprobare de undeva? costa ceva?
multumesc celor care stiu si isi dau cu parerea :)

27 Mai 2007, 18:24

zvony trebe sa-ti raspunda :)

27 Mai 2007, 18:24

din cate stiu eu iti trebui trecuta culoarea in talon...a doua cluoarea adica...stiu pe cineva care a facut chestia asta si parca asa a zis..ca e musai sa mergi la rar sa traca in carte si apoi sa schimbi talonul...

Cel mai sigur afli sunand direct la rar sau la udriste(daca esti din Buc) la informatii. Gasesti nr de tel pe net.

27 Mai 2007, 18:26

exemplu: am masina albastra si trec 2 dungi mari, dintr-un capat in celalalt, albe, dar cu vinil, nu cu vopsea. tot trebuie trecut in talon ca a doua culoare?

27 Mai 2007, 18:49

Eu stiam ceva de genul ca nu trebuie declarate daca nu depasesc un anumit procent (aproximativ) din suprafata masinii. Cel mai sigur e sa suni sa intrebi, ca eu vorbesc din auzite.

Zvony si mihai2k1 stiu ca si-au lipit colante, ei pot sa iti zica mai exact :)
Ultima oară modificat de toxicristi pe 27 Mai 2007, 18:52, modificat 1 dată în total.

27 Mai 2007, 18:50

ok. ms mult de tot

27 Mai 2007, 19:35

eu stiam ca trebuie sa ai minim 30% din suprafata masinii acoperita cu culoarea din talon. restul, e treaba ta cum arata :)

27 Mai 2007, 20:47

Ca persoana fizica iti poti acoepri pana la 30% din suprafata masinii cu diverse texte, dungi, abtipilde cu fotbalisti sau ce vrei tu.
Ca si persoana juridica (adica masiane e "pe firma") poti sa te duci pana la 80%.
Multa bafta!

27 Mai 2007, 20:52

mooama, pai imi fac firma :))
ok, merci muult de tot

27 Mai 2007, 22:17

zvony ai idee si unde scrie chestia asta? cum se calculeaza procentul?

27 Mai 2007, 22:47

Nu stiu nici cum se calculeaza procentul si nici unde scrie. Eu nu am facut decat sa intreb militienii cu care am intrat in contact. Foarte multi agenti de la circulatie.
Unul singur mi-a spus ca de ce am aia pe masina. I-am spus ca de placere. Mi-a spus sa o dau jos. I-am spus ca eu stiu ca legea imi permite 30%, mi-a spus "Da, bine! O seara buna!"
O sa incerc sa aflu exact unde scrie.

28 Mai 2007, 13:32

E valabila aia cu 30%. Mie mi s-a exfoliat vopseaua pe o usa si ca sa nu o vopsesc (costa 4 mil ca sa vopsesc toata usa, din cauza unei exfolieri de 2x6 cm patrati), am facut un model si am lipit autocolantul pe lateralele masinii, astfel incat sa acopar zona exfoliata. Pot zice ca de-atunci si pana acum m-a amendat politia pt depasirea limitei de viteza, dar de autocolant nu m-a intrebat.

PS: Nu ai de ce te teme pt mai putin de 30% suprafata acoperita. Cum ar fi ca fiecare firmulita care are o rapciuga de Dacie sa mearga peste tot ca sa lipeasca pe ea un autocolant cu numele firmei...

28 Mai 2007, 13:39

da, dar eu nu sunt firma, si stiam ca astia eu nire reguli foarte idioate, stiu ca a fost vorba mai de mult sa nu lase nici firmele sa punat oricat vor pe masina. dar ma bucur sa vad ca au mai revenit cu picioarele pe pamant :D
Răspunde