de KomandantuR » 14 Sep 2010, 11:53
Circula pe net...
"Ieri, la Doljeşti (îmi place să cred că e undeva lîngă Caracal), Traian Băsescu i-a spus unui jurnalist de la Agerpres că, dacă şi-ar iubi ţara, el, jurnalistul, şi mai mulţi români, atunci am avea “şanse de progres”. Aşadar, după Vîntu, Voiculescu, profesori, magistraţi, pensionari, profesori, iată o nouă cauză pentru care România nu o duce mai bine. Nu o iubim.
Haideţi să vă spun ceva, domnule preşedinte. Să ştiţi că şi noi am iubit-o pe România. Dar, după ce noi o ţineam de mînă şi o plimbam prin parc sub clar de lună recitîndu-i din Eminescu, veneau băieţi ca dumneavoastră şi o mameleau în scara blocului.
După ce noi făceam planuri de viitor cu ea, veneau de-alde Videanu şi Berceau (şi alţii înaintea lor) şi se comportau cu ea de parcă ar fi fost Jena Jameson. Venea Blaga, îi punea drapelul pe faţă, şi o plesnea peste fund pînă dimineaţa.
Şi noi am iubit-o pe România, să ştiţi! Dar ca orice fată săracă şi prostuţă, s-a dus după ăia cu bani. Acuma, că i s-au lăsat ţîţele şi a făcut curul cît China, veniţi să ne-o puneţi în braţe. Ne pare rău, dar sîntem la muncă în străinătate! "
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson