Cutie Portbagaj / suporturi schiuri
Ca tot a venit sezonul de iarna, ma bate gandul (desi e cam necesitate), sa-mi cumpar un suport de schiuri (sistemul de prindere + suportul de schiuri), ca sa pot merge la schi.
Am cautat putin pe net, si am gasit cateva firme, printre care: Thule, Kamei, MOnt Blanc.
Din catalogul de prezentare a noului Focus, va ca ei merg pe Thule.
M-am interesat de niste preturi la Thule (aduse de Meteor si distribuite prin dealeri), si un sistem de prindere (fix points) + bare de aluminiu + suporturi de schiuri duce la 449+288+370 = 1107 lei. AM inteles ca luna asta au reducere 10%, deci ar veni 996.
Ma batea gandul sa iau o cutie in care sa incapa schiurile, ca s-o pot folosi si vara cand plec la drum. Cea mai misto e bineinteles ultimul model, Thule Spirit, la un pret de 2696 lei (modelul 780). Nu dispun de acesti bani acum, asa ca trebuie sa ma rezum la minim.
Garantia la produse este de 5 ani.
Mai are cineva produse Thule? Cum se comporta?
La celelalte firme cum sunt preturile?
Merci
Am cautat putin pe net, si am gasit cateva firme, printre care: Thule, Kamei, MOnt Blanc.
Din catalogul de prezentare a noului Focus, va ca ei merg pe Thule.
M-am interesat de niste preturi la Thule (aduse de Meteor si distribuite prin dealeri), si un sistem de prindere (fix points) + bare de aluminiu + suporturi de schiuri duce la 449+288+370 = 1107 lei. AM inteles ca luna asta au reducere 10%, deci ar veni 996.
Ma batea gandul sa iau o cutie in care sa incapa schiurile, ca s-o pot folosi si vara cand plec la drum. Cea mai misto e bineinteles ultimul model, Thule Spirit, la un pret de 2696 lei (modelul 780). Nu dispun de acesti bani acum, asa ca trebuie sa ma rezum la minim.
Garantia la produse este de 5 ani.
Mai are cineva produse Thule? Cum se comporta?
La celelalte firme cum sunt preturile?
Merci
-
Fritz - Fondator al Asociaţiei ClubFord
focused - Mesaje: 1405
- Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP