Va multumesc pentru creativitate, Cornel a fost cel mai aproape. Parcarile sunt chiar langa scoala de unde imi iau eu juniorul, si am asistat involuntar la discutie.
O mica introducere. O parte din parcari sunt rezidentiale. Cei care le-au inchiriat si-au montat borne (sau cum naiba le-o zice) d-alea galbene, le ridica atunci cand pleaca de-acasa sa nu le ia altcineva locul.
Mai sunt si cateva locuri fara borne, prezumabil neinchiriate sau lasate libere pentru scoala.
La unsprezece fara zece, doisprezece fara zece, unu fara zece e o nebunie de nedescris. Vin parintii sa-si ia copiii, fiecare parcheaza pe unde poate.
Individul cu masina-scoala vine si parcheaza intr-un loc liber, probabil ca era locul lui. Locul de langa, tocmai se pregatea o doamna sa plece, isi luase copilul de la scoala. Cat stationase ?!? Maxim zece minute. Individul o cearta "doamna, sa nu mai parcati aici, e locul meu...". Femeia nu-si pune mintea cu el, pleaca. Individul insa, isi muta masina si peste locul respectiv, sa le tina pe amandoua ocupate.
Cand am facut poza era parcarea aproape goala. Insa in maxim un sfert de ora, s-a umplut zona de masini ale parintilor, fiecare parca pe unde putea. O masina se lafaia pe doua locuri de parcare, semn ca proprietarul ei are inca lacune grave de acomodare sociala. Eu nu inteleg, daca tot are bani sa plateasca chiria pentru doua locuri (presupun) de ce nu isi cumpara si doua dispozitive d-alea galbene?