Include si Hobby

17 Sep 2010, 15:57
Fac si eu acum pe jiji contra: la 4-1 nu vad ce mai putem discuta. mandru sau ne-mandru scorul vorbeste de la sine.
17 Sep 2010, 16:30
mihai, Dinamo/Rapid/Timisoara/Unirea cand au meciuri in Uefa League?
Later: cititi presa engleza de azi. Nu numai ca nu ne-au facut de cacao ca am luat 4 boabe, ci chiar au laudat jocul echipei romanesti in prima repriza, in special pe Tanase. Care, acum sa fim sinceri, chiar a jucat ieri. In sfarsit a redevenit Tanase fotbalistul, nu manelistul sau iubitul "bombei sexi" (

).
20 Sep 2010, 19:35
cel mai tare autogol

.. exceptional!
20 Sep 2010, 20:05
Da vedeti comentariile
"cata vointa"
20 Sep 2010, 21:23
Au castigat la final. Mie nu mi se pare asa grav (e vorba de autogolul lui Lovin cumva?). Sunt multi fotbalisti care si-au dat autogol, mie chiar imi placea de Lovin la Steaua.
20 Sep 2010, 22:49
@adicristea: da, e vorba de autogolul lui Lovin, "milogul", cum ii spunem noi pe la Bacau dupa vestitul meci cu Rapid si arbitrul "bricheta" Deaconu, acelasi Lovin care era gata sa se autoaccidenteze dupa ceva scamatorii cu mingea (care evident il depaseau

)
fie la ei acolo, in Jermania...
plecarea lui Ilie ?
era doar o chestiune de timp pana sa se intample, am si zis cu cca o pagina in urma ca nu-l apuca sfarsitul grupelor UEFA...
next one !
21 Sep 2010, 09:26
i'auzi..Bercali era suparat ca Ilie nu i-a respectat indicatiile lui. Cine LULA mea e asta frate? Antrenorul lu' Peste prajit ... Indicatiile Lu' Becali...mai oameni buni, noi avem in tara asta nepastuita de Boc un mare atotantrenor, atotstiitor, atotvorbitor si cunoscator ... se numeste atotbercali. '..tu-l in gura de fotbalist de raha ...
21 Sep 2010, 09:35
jenibil. Cum naiba sa faci echipa cu un bou suflandu-ti in ceafa mereu? Si pe tata mare daca il pune antrenor, cate un rezultat negativ se mai intampla. Inca o dovada de cat de limitat e jiji - nici o viziune pe termen mai lung. Bleah!
21 Sep 2010, 10:33
Incet-incet ajungem campionatul francez, unde Paris-ul nu mai e demult rege in fotbal. Asa o sa fie si la noi ... Urziceni, CFR ... poate Craiova ...
21 Sep 2010, 10:57
da, poate Craiova ...
21 Sep 2010, 12:16
nu-mi spune ca esti fan Stiinta

PS: eram nebun dupa ei prin anii 80-85. eram prea mic, dar daca zicea cineva ceva de Craiova, il strageam de gat

PS2: am fost cu bunica-miu la meci la bacau. Bacau-Craiova, scor 0-1. Eu am fost singurul care a sarit de bucurie la golul Craiovei. Bunica-miu: bai baiete, las-o mai moale ca ne bat astia pe aici
25 Sep 2010, 09:45
Sint fan U.Craiova "din casa" , ai mei tineau cu Craiova (maica-mea e de linga Craiova ) cu toate ca facusera faculta la Cluj .
26 Sep 2010, 19:17

poate o sa revedem Stiinta campioana...in campionatele viitoare.
PS: na ca s-a dus si edy Iordanescu, cel mai bun antrenor dupa JIJI acum 3 zile, demis in min 80 in timpul meciului cu Otelul

Mare cretin JIJI asta ...
26 Sep 2010, 21:54
next...Marius Lacatus
26 Sep 2010, 22:11
nimic nu vrea sa invete cimpanzeul asta oligofren de JIJIBONE ... incep sa-mi doresc ca Steaua sa poposeaca in B sau, de ce nu, chiar direct in C ... o echipa nu se construieste numai din vedete aduse de aiurea, "jmekerie", bani azvirliti ...
pai sa va spuna "baiatu' cum si care-i mersu'" cu Otelul !?! o echipa de pustani, crescuta in pepiniera proprie, joaca pe bani putin, dar joaca de mai bine de 3 ani, antrenor care este lasat sa-si faca treaba la echipa

... probabil Otelul NU v-a termina campioana, insa se va mentine in primele 5 echipe
28 Sep 2010, 17:25
Norocosule. La Barca - Inter in semifinale au fost biletele prea scumpe pentru mine. In tur fusesera mai accesibile, doar ca nu am avut treaba acolo.
28 Sep 2010, 18:51
frumos, mai ales cand ai scula potrivita la tine
28 Sep 2010, 22:14
Pacat de CFR. Au inceput bine dar...
30 Sep 2010, 19:45
Tocmai m-am uitat la scor si nu mi-a venit sa cred. De fapt, cica napoli joaca cu rezervele si se pare ca n-re rezerve de liverpool.
LE a dat si napoli una, dupa ce a fost eliminat kapetanos pt un gest stupid.
30 Sep 2010, 20:43
cred ca se va termina 3-3 (cazul fericit) .... nu spun cit cred eu ca se va termiana meciul
30 Sep 2010, 20:55
mda, arbitrul a prelungit meciul pana aau egalat.
30 Sep 2010, 20:58
Oare reuseste sa iasa viu arbitrul asta de cacat din Romania?
30 Sep 2010, 21:02
Nu pot sa-i doresc chiar asa, dar sper ca sa nu iasa nevatamat.
30 Sep 2010, 21:02
Furt pe fata! Broscari nenorociti! Pacat, baietii au jucat frumos.
30 Sep 2010, 21:06
baieti, hai sa fim seriosi.suntem rromani , si asta ne e soarta...nu a zis nimeni ca a jucat steaua extraordinar, dar laso dreaq sa le dai 8 min de prelungire pana egaleaza macaronarii aia e prea de tot...suntem luati de prosti pe fata.mor cand ne fura toti asa pe fata doar ca suntem romani