Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
24 Mai 2007, 23:08
Faina masina,s-o stapanesti sanatos,fara nici o problema.
25 Mai 2007, 08:24
Nu e chiar nava spatiala

atunci ce mai spui de Citroen Picasso ?

)
25 Mai 2007, 08:54
Eu zic ca nici nu se compara...
25 Mai 2007, 16:24
deci masina este dementiala,crede ma este super tare ,am condus o ceva timp si jos palaria,cred ca va fi urmatoarea achizitie...dar ia spune cu plasmele in tetiere asa ai luat o?
28 Mai 2007, 08:34
Nu sunt plasme, sunt LCD-uri. Si da asa am luat-o. Este un sistem video compus din cele doua ecrane, un DVD-player (nu am incercat inca sa vad daca stie si divx, dar ma indoiesc ca stie). La acest sistem se mai da si o teleomanda si doua perechi de casti wireless (cu doua canale).
Urmatoarea etapa e sa pun un PS2 pe masina

.. trebuie doar sa gasesc unul cipat siin stare foarte buna
28 Mai 2007, 08:38
La spatiul si dotarile pe care le are, poti spune ca ai luat o casa foarte ieftina... Lasi copiii sa se joace si ai scapat de grija.
28 Mai 2007, 09:55
O bijuterie adevarata !!!!!!!!!!!!
Scoate repede bradutul !!!! sa nu atinga plastice sau bordul ca-ti lasa urme, ataca tot, vopsea,textil,piele etc. !!!!
28 Mai 2007, 13:17
super masinuta. si la mine e pe lista de ceva vreme una la fel....dar mi-am refacut calculele si nu ma pot atinge de ea mai devreme de 1 an de acum inainte. m-am dat cu una si am fost supr incintat de ea si de modul de manifestare.
in fine...sint invidios! am si pe ce si ai cu ce sa te mindresti! man sa o stapinesti sanatos cu cit mai multi km fara incidente si evenimente neplacute.
cind trec catre Tebea te sun sa ne vedem la McD in Deva!
btw: baga si tu locatia si detalii la semnatura!
29 Mai 2007, 09:12
Uh .. bradutul

O sa il scot .. promit
Si da se manifesta excelent.. singura problema care o am acuma este ca sunt prea multi care vor sa imi demonstreze ca masina lor e mai buna .. si ar mai fi si chestia ca se invart prea multi pe langa ea in parcare

. I can live with that i guess
29 Mai 2007, 09:35
Asa este cand ai o masina mai deosebita...
Probabil toti cu Ford ST patesc la fel.
29 Mai 2007, 10:06
Tigre- nu te amuza deloc cei care se agita in jurul tau in trafic?
eu sunt foarte calm de obicei si ma amuza enorm cei care vin in spatele meu, pe langa mine, accelereaza, ma asteapta... si rabd... si rabd... dupa care i-o dau pe a doua... accelerez brusc pana la 90... ii las in urma si sa vezi cum raman ei acolo desi eu franez pana la 40km/h.
La mine sunt si dungile care atrag toti agitatii.
29 Mai 2007, 12:17
Ma amuza cateodata .. dar mai e cate un destept care vrea sa arate ca si el are masina .. si se tot freaca si nu te lasa sa depasesti
29 Mai 2007, 19:25
Super bijuterie. S-o stapanesti sanatos fara probleme.Frana de mana e bestiala. Am fost si eu intr-un S-Max si intradevar se vede ca cei de la Ford vor sa iasa pe piata cu masini super.
29 Mai 2007, 23:02
si eu as vrea o masina din clasa asta .... este super marfa
30 Mai 2007, 00:33
e prea misto - in ce lux te lafai in ea
daca le dai si ps2 la copii la iesirea la iarba verde nu-i scoti din masina
30 Mai 2007, 07:55
De fapt PS 2 e pentru mine

) toata problema se pune sa gasesc un PS 2 nou si cipat ... stie cineva unde as putea sa gasesc asa ceva ?
31 Mai 2007, 19:55
buna alegere smaxul daca cumparai st , cadeai in banal pe forum asa esti unicat
pe cand cineva cu un ranger si cu un gt?
31 Mai 2007, 20:09
@tigre: locatie si masinuta in semnatura te rugam...
in rest spor la kilometri!
01 Iun 2007, 13:30
Am inteles sa traiti
01 Iun 2007, 13:32
Acum sper ca e totul ok

)
01 Iun 2007, 13:36
Ai uitat totusi, la profil, locatia! Dar daca nu doresti, nu-i nici o problema.
Multa bafta!
01 Iun 2007, 14:20
$1 scrie:$2e fapt PS 2 e pentru mine

) toata problema se pune sa gasesc un PS 2 nou si cipat ... stie cineva unde as putea sa gasesc asa ceva ?
Parca nu esti din Bucuresti..dar PS 2 gasesti in Bucale in magazinul Unirea la etajul 3...au baietii acolo tot ce vrei...si daca nu au ce vri iti aduc
08 Iun 2007, 16:17
auzi dar cam cat ai asteptat dupa ea? ca eu am deja aproape 3 luni si nu stiu mai nimik.
11 Iun 2007, 14:47
Masina a fost comandata la inceputul lunii februarie (parca in 5) si a venit in 23 mai (cu aproape 3 saptamani mai tarziu decat era prevazut - adica maxim 3 luni). Le-am facut ceva scandal si mi-au replicat ca sunt 3 luni in zile lucratoare, etc etc . Vraja marii , masina a venit in cele din urma cu urgenta maxima , deci si ei stiau ca sunt in intarziere.Iti urez bafta multa, ultimele zile de asteptare sunt cele mai grele

)
11 Iun 2007, 16:32
ai lcd in tetiere??
11 Iun 2007, 16:38
deci mai am de asteptat.oricum merci.nu am pus lcd uri in tetiere pt ca m-i s-a parut scump.urmeaza sa pun in debrecen juma de pret.www.autohifidebrecen.hu
12 Iun 2007, 06:13
$1 scrie:$2i lcd in tetiere??

Da
16 Iun 2007, 01:22
Super masina.sa o stapanesti sanatos di fara incidente.
PS...Jentile sunt bestiale
18 Iun 2007, 13:35
$1 scrie:$2eci mai am de asteptat.oricum merci.nu am pus lcd uri in tetiere pt ca m-i s-a parut scump.urmeaza sa pun in debrecen juma de pret.www.autohifidebrecen.hu
Mda si eu puteam sa le pun in Romania (mi le puneau astia de la Ford ). Ecrane Kenwood si ma costa tot cam jumate din cat am dat pe astea. Dar mi-a fost frica ca o sa ii strice designul masinii si am renuntat.

Cam flamand motorul ala de 2,5

)