Vand BMW Seria 318 2001
Marca/Model : BMW 318 D
Putere: 116 CP (85 kw)
Caroserie/numar usi : sedan, 4 usi
Kilometraj : 160 000 km
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1951 cm3, diesel, EURO 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : nu stiu exact cat e in cartea tehnica, mediu e undeva la 6% plus/minus in fct de stilul de condus.
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, climatronic, jante aliaj, navigatie, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, radio/CD, servo directie, computer bord, xenon, pilot automat, senzori ploaie, ESP, comenzi volan, senzori parcare
Detalii nivel de siguranţă : ABS, ESP, airbaguri fata + laterale
Alte comentarii : inmatriculata, nu are absolut nicio problema
Preţ : 7400 euro negociabil
Numele vânzătorului : Lucian
Telefon de contact : 0744 387 268
BMW-ul nu este al meu, este al unui prieten si am zis ca nu strica sa pun anuntul si aici.
Putere: 116 CP (85 kw)
Caroserie/numar usi : sedan, 4 usi
Kilometraj : 160 000 km
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1951 cm3, diesel, EURO 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : nu stiu exact cat e in cartea tehnica, mediu e undeva la 6% plus/minus in fct de stilul de condus.
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, climatronic, jante aliaj, navigatie, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, radio/CD, servo directie, computer bord, xenon, pilot automat, senzori ploaie, ESP, comenzi volan, senzori parcare
Detalii nivel de siguranţă : ABS, ESP, airbaguri fata + laterale
Alte comentarii : inmatriculata, nu are absolut nicio problema
Preţ : 7400 euro negociabil
Numele vânzătorului : Lucian
Telefon de contact : 0744 387 268
BMW-ul nu este al meu, este al unui prieten si am zis ca nu strica sa pun anuntul si aici.
Ford Focus 2.0 TDCI 2014
- oviviu
- Ford Freak