Include si Hobby

30 Sep 2010, 21:06
scuze...din cauza nervilor
30 Sep 2010, 21:11
avea si fata de talhar da-l in masa(sa nu zic un cuvant mai urat).cred ca avea x2 pe napoli la pariuri.auzi si tu 8 min de prelungiri la un meci de fotbal.oricum altfel era situatia cu 11 oameni pe teren pana la final.s-a observat ca dupa iesirea lui kapetanos echipa s-a retras neconditionat.pacat ca acest arbitru de 2 lei a avut sansa sa arbitreze.poate cade avionu' cu el ..
30 Sep 2010, 21:18
agonie, coma, moarte clinica
am vazut de nenumarate ori filmul asta
nu pot sa comentez acum, efectiv nu sunt in stare, sunt frustrat/nervos la maxim
30 Sep 2010, 21:38
Nu am mai vazut o asa mare furaciune de la meciul cu Danemerca,asta e ... suntem de cacou
30 Sep 2010, 21:40
de egalat, au egalat. insa am vazut ca atunci cand vor, se suie pe noi.
vreau sa traiesc ... dar nu se va intampla in viata asta, momentul in care am sa vad o echipa din Romania care se suie pe adversar. Deci vreau sa piarda cu 10 la 0, dar vreau sa ii vad ca se suie pe adversari!
PS: nu se va intampla niciodata!
30 Sep 2010, 21:46
nu se va intampla pentru ca :
-nu avem valoare
-nu avem conditie fizica
-nu avem daruire
-nu avem valoare
si s.a
30 Sep 2010, 22:00
si totusi.... Ilie Dumitrescu baga inca un atacant pe teren, acasa la Liverpool. Urmatorul meci, spectatorii strigau demisia...
avem performantele care le meritam!
30 Sep 2010, 22:39
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... -mafia.htmCum a luat bataie arbitrul polonez de la suporteri si ce legaturi a avut cu mafia
01 Oct 2010, 06:40
Nu cred ca pt revenirea italienilor de la 3-0 la 3-2 putem sa dam vina pe arbitru

, ca doar nu trebuia sa dureze meciul doar o repriza si el l-a prelungit cu inca una ...faptul ca "scenariul" a fost aproximativ acelasi ca si la Liverpool trebuie sa le dea de gindit stelistilor !
Totusi nu inteleg cum de arbitrul a fost lasat sa-si bata joc de meci , observatorii FIFA ce-au pazit ?
01 Oct 2010, 16:37
Observatorii FIFA observa, dupa cum le este numele...
Pe teren arbitrul e seful. Daca face tampenii, raspunde ulterior. Ia nota mica, nu mai este delegat sau poate fi chiar exclus, banuiesc.
02 Oct 2010, 10:33
Lasa ca ne-am consolat cu bataia Otelului la Dinamo acasa
02 Oct 2010, 13:10
Arbitrul a prelungit excesiv partida si nu are nici o scuza pentru asta, dar nu el a dat cu cotul lui Kap-de-tanc-os in fata adversarului. Si nu arbitrul a impiedicat presingul Stelei din a doua repriza. Si nu arbitrul l-a pus pe Radut sa trimita o pas acatre spctatori in ultimele minute. Si multe altele.
Nu reusim performante sub numele de "Romania" pentru ca nu vrem, pentru ca tinem in puf jucatori care au invatat lectia: castigi un meci = prima pagina pentru o zi, dar daca te culci cu cine stie ce pitipoanca = prima pagina minim o saptamana.
Putea arbitrul sa prelungeasca meciul cu inca 90minute, noi trebuia sa avem 4-1. Poate ca si faptul ca sef peste delegarile UEFA este un italian (celebrul Colina) sa insemne ceva, dar nu trebuia sa se ajunga acolo.
Incep deja sa caut parti bune: putine puncte europe = coeficient de tara mic = fara campioana direct in Champions League = o sa vad si eu meciuri bune, nu numai CFR sau Unirea sau mai stiu eu cine urmeaza.
O zi buna!
Bucurati-va de fotbal pe DigiSport, Dolce, Eurosport 2 sau oriunde mai sunt meciuri transmise din alte campionate!
09 Oct 2010, 20:47
hai ca-ncepeeeee! chiar am un feeling ca-i batem pe cocosi, zau!:)
09 Oct 2010, 23:21
iarasi avem parte un rezultat cunoscut: infrangere Romania
unde merge mia, merge si suta
09 Oct 2010, 23:29
ca de obicei, in ultimele minute ne facem de rahat. tipic echipei nationale. valoarea echipei = zero absolut !
poate vom avea curaj sa visam la campionate europene si mondiale dupa 2012, daca tot se vorbeste de-o schimbare majora atunci
10 Oct 2010, 10:01
Ma..ne meritam soarta.
Din punctul meu de vedere Chivu e omul meciului, cu o greseala la golul 2.
Pantilimon a luat golul 1 gratuit ... dintr-o 100 de incercari stiam ca va trage pe coltul lung.
PS: nu stim sa pasam. Cand vom invata sa pasam, atunci vom juca fotbal. Pana atunci, jucam turca!
10 Oct 2010, 19:11
rat a fost petarda!
la golul 1 s-a vazut ca pantilimon nu e bun la mingile pe jos,dar in rest ne-a scos.
chivu cat dracu sa mai alerge?
la noi mijlocul a fost sub orice critica,radoi nu mai e de nationala,iar cocis n-are ce cauta acolo.
la noi problema tine de pregatirea generatiei de maine.daca se introducea regula cu cel putin 5 romani in echipa,n-aveam probleme acum.dar la noi s-a zis pas,ca doar nu era sa piarda cfr-ul atatia jucatori straini.
12 Oct 2010, 17:27
inca un capac: Romania (tineret)-Anglia 0-0, dupa ce in tur englezii castigasera cu 2-1 in barajul pt. calificarea la Euro
si iarasi o ratare...
12 Oct 2010, 17:52
Si totusi, nu mi se pare asa grav. Pentru ca au venit la Bucuresti cu o sansa (un 1-0). Nu a fost sa fie, dar au ajuns la baraj si au pierdut la limita in fata Angliei, nu a Lituaniei sau a Sloveniei. Cred ca echipa de tineret e peste echipa de seniori in momentul de fata, dar asta se va "rezolva" de indata ce vor implini varsta care nu le va mai permite sa joace la tineret.
12 Oct 2010, 17:55
nu e grav
e deja un rezultat normal
15 Oct 2010, 11:25
http://blogsport.gsp.ro/stoica/2010/10/ ... mo-steaua/MeMe-ul suprinde placut la scris. Mi-a placut aia cu "Mă temeam cînd poarta cîinilor era aparata de o pisică."
20 Oct 2010, 08:34
"deci,aaaa,a primit ce-a meritat daca era suporter stelist "...

"probabil era un spion " ...
http://www.cancan.ro/sport/fotbal-inter ... 29108.htmlUn individ ca asta nu are ce cauta pe stadion ! De fapt n-ar trebui sa i se permita nici sa treaca pe trotuarul din fata stadionului ! Totusi , din partea clubului Dinamo n-am vazut nicio reactie , deci le place...
20 Oct 2010, 15:15
Bayern - CFR
este singurul meci din CL in care romanii au marcat atatea goluri. Daca se termina 3-1 era perfect, ca romanii au inscris de 3 ori si ei doar o data.

Pacat ca a fost 3-1 pt ei
20 Oct 2010, 16:54
Te-a cam luat somnu...

S-a terminat 3-2. Pt ei.
20 Oct 2010, 17:39
deja au aparut bancuri:
stiti care-i culmea fotbalului ?
sa marchezi 4 goluri si sa pierzi cu 3-2
deja devine amuzant si trebuie sa fim relaxati, pt. ca altfel ne imbolnavim cu capul...
sa asteptam la fel de relaxati urmatoarea infrangere, (probabil) cea de maine seara, de la Utrecht
20 Oct 2010, 17:55
pai si al cincilea a fost cica tot un fel de autogol....
20 Oct 2010, 17:58
hai sa fim indulgenti si sa zicem ca l-au marcat ei...
20 Oct 2010, 18:02
1. Cîrţu către elevii săi, la vestiare: "Băieţi, am zis AUTObază, nu AUTOgol"
2. "CFR şi-a dorit mult să înscrie. Poate prea mult"
3. Comentatorul, pe finalul meciului "Bayern aleargă cu disperare să marcheze măcar golul de onoare"
(sursa prosport)
Culmea era sa-si dea si nemtii un autogol in ultimul minut. circu' adevarat.