vand Ford KA,an 1997,pret 600euro.
Marca/Model :FORD KA
Caroserie/numar usi :3
Kilometraj : 147000
An de fabricaţie : 1997
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1299
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6
Nivel de echipare : STANDARD
Detalii nivel de echipare/dotări : SERVO,INCHIDERE CENTRALIZATA,piele sintetica,
Detalii nivel de siguranţă : 2XAIRBAG
Alte comentarii : Masina ruleaza impecabil,are toate actele din Austria,nu se mai pot scoate nr rosii.PROBLEMA MARE ESTE:am intrat cu masina inRAR,pt CIV,si pt ca am mers pe "bune",fara "pile",mi-au spus ca masina are motorul schimbat afara si nu are trecuta noua serie in BRIEF si ca-mi da pe CIV,NON-EURO
,asa ca nu stiu ce as putea face cu masina,poate cineva o inmatriculeaz pe Bulgaria.masina NU merita dezmembrata!!!!,se afla in Oradea.tel:0745015244.pt poze e-mail: adi_run77@yahoo.com
Preţ : 600euro
Numele vânzătorului :CHELUBA
Telefon de contact : 0745015244
Caroserie/numar usi :3
Kilometraj : 147000
An de fabricaţie : 1997
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1299
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6
Nivel de echipare : STANDARD
Detalii nivel de echipare/dotări : SERVO,INCHIDERE CENTRALIZATA,piele sintetica,
Detalii nivel de siguranţă : 2XAIRBAG
Alte comentarii : Masina ruleaza impecabil,are toate actele din Austria,nu se mai pot scoate nr rosii.PROBLEMA MARE ESTE:am intrat cu masina inRAR,pt CIV,si pt ca am mers pe "bune",fara "pile",mi-au spus ca masina are motorul schimbat afara si nu are trecuta noua serie in BRIEF si ca-mi da pe CIV,NON-EURO
,asa ca nu stiu ce as putea face cu masina,poate cineva o inmatriculeaz pe Bulgaria.masina NU merita dezmembrata!!!!,se afla in Oradea.tel:0745015244.pt poze e-mail: adi_run77@yahoo.comPreţ : 600euro
Numele vânzătorului :CHELUBA
Telefon de contact : 0745015244
- CHELUBA
- Incepator
- Maşina: ford ka 1997, 1299cm,60cp
.
,si cei de la RAR,nu au mai avut ce spune si mi-au dat cartea de identitate cu euro2
,dar ma bucur ca am rezolvat.