Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

02 Iun 2007, 17:53

Multumim toxicristi!

Multumim Maddogule!

La cati mai multi useri cu suflet mare asa ca noi! :D

02 Iun 2007, 18:00

O prezentare reusita a forumului, si a comunitatii in ansamblu. La mai mare si la mai multi - useri, evident !

02 Iun 2007, 18:19

suuuuper taare..... :) placut emisiunea..... placut fiesta :P placut tot

emisiunea pe site

02 Iun 2007, 18:44

Dragi fordisti ma bucr ca v-a placut emisiunea si imi pare rau ca nu am avut mai mult spatiu (minute) ca sa dau mai multe si din mesajele voastre si din interviu....

Multam de ajutor!

Gabi

PS: puteti viziona emisiunea pe site aici:

http://www.autoforumtv.ro/index.php?sec ... .06.07.txt
sau download direct:

http://www.autoforumtv.ro/emisiuni/02.06.07.wmv

02 Iun 2007, 20:06

stim....am creat deja un topic cu linkul.....am gasit dimineata filmuletul la voi pe site.... :)

03 Iun 2007, 00:51

am vazut-o si eu .......si pur si simplu sunt mandru ca sunt membru al acestui club......respect MADDOG si ceilalti care au pus bazele acestui club si care fac, iata, sa ajungem sa fim prezentati de un important post TV....inca o data, "CHAPEAU BAS", cum zice francezu'..... :wink:

03 Iun 2007, 01:03

Bravo maddogule, bravo claudiu. Treaba buna. Sunt mandru de clubford

03 Iun 2007, 18:59

Felicitari si.... Respect!!!

03 Iun 2007, 22:30

a iesit bine. scurta, dar buna. scurt si la obiect, fara floricele. te invitam sa dai o raita si pe la intilnirile noastre ca sa vezi cum si ce discutam si cum ne distram...cu sau fara camera!

03 Iun 2007, 22:56

Misto, prezentarea a prins spritul acestui forum, salutare lu Maddu (cam umpleai cadru, dar lasa sa se vada bunastarea membrilor :) ).
Frumos, si multumim realizatorului!

Re: Prezentare Club Ford in emisiunea Autoforum

03 Iun 2007, 23:48

$1 scrie:$2b]1. Ce parere aveti despre forumul http://www.clubford.ro?
Forumul a reusit sa stranga in jurul lui o comunitate destul de mare de entuziasti. Este o sursa foarte buna de informatii si un loc unde poti obtine ajutor in cazul aparitiei unor probleme la masina.

2. Ce parere aveti despre administratorul forumului?
Pana acum, administratorii si moderatorii forumului s-au descurcat foarte bine. Exista libertate de opinie pe forum, fiecare poate sa aiba o parere diferita de a altora, fara ca posturile lui sa fie sterse sau topicurile inchise.

3. Aveti sugestii sau propuneri de facut?
Cred ca evolutia forumului este pe drumul cel bun si sunt multumit de ce ofera.

4. Ce v-a determinat sa va inregistrati in Club Ford?
Dorinta de a intra in contact cu alti posesori de Forduri, pentru a schimba informatii si a ne ajuta reciproc.

.

la fel si eu

03 Iun 2007, 23:59

$1 scrie:$2 iesit bine. scurta, dar buna. scurt si la obiect, fara floricele. te invitam sa dai o raita si pe la intilnirile noastre ca sa vezi cum si ce discutam si cum ne distram...cu sau fara camera!

Apropo, vezi ca nebunii astia vor sa faca o noua intilnire in Bucovina ;)
Face mama lu Alecsutu o ciorba radauteana de mori, ciuperci nu mai are ca le-am rezolvat noi data trecuta, dar ma ocup eu de gratare daca e nevoie :)

04 Iun 2007, 01:12

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 iesit bine. scurta, dar buna. scurt si la obiect, fara floricele. te invitam sa dai o raita si pe la intilnirile noastre ca sa vezi cum si ce discutam si cum ne distram...cu sau fara camera!

Face mama lu Alecsutu o ciorba radauteana de mori, ciuperci nu mai are ca le-am rezolvat noi data trecuta, dar ma ocup eu de gratare daca e nevoie :)

suna tentant... parca m-as baga la o reluare :D

04 Iun 2007, 02:32

pai daca te tenteaza....fa o tura si pe aici..... http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5816

Scuze de off..... :)

04 Iun 2007, 11:52

$1 scrie:$2

DE CARE NEBUNI VORBESTI BEY!?!? Ca parca ai fost si tu ultima oara!!!

04 Iun 2007, 14:13

si ti se parea ca eram prea zdravan, mai ales cind umblam dimineata prin gradina cu laptopu in brate sa caut semnal Zapp :)

04 Iun 2007, 14:27

Imi pare rau ca nu am putut vedea Autoforumul de sambata de la Prima, deh... soacra e de vina, m-a luat la cumparaturi, am ajuns acasa tarziu. Am prins-o totusi putin pe Zuza, am vazut ca a facut vedete tv dintre membrii forumului....oricum nu am putut urmari emisiunea ei.
Maddogul cum a fost, ce a zis? Exista inregistrarea emisiunii Autoforum pe undeva?

04 Iun 2007, 14:59

george, aici e inregistrarea emisiei http://www.autoforumtv.ro/. have fun! :)

04 Iun 2007, 15:01

saru'mana, multumesc.
Subiect închis