@KomandantuR: evolutia nu este jignitoare, cel putin nu pentru noi, astia din provincie. Intotdeauna gasim loc de mai bine. Voi nu?
Eu stiu ca se circula naspa in Bucuresti, supraaglomerarea lui este insa o falsa problema. Bucurestiul nu figureaza in top 100 orase ale lumii dpdv al populatiei. Locul 100 in lista e detinut de Napoli, care are putin peste 3 milioane. Top of the list, Tokio, cu peste 32 milioane. Ei ce sa mai zica?!?
In Bucuresti se circula prost din cauza birocratiei si a snobismului. Capitala s-a dezvoltat haotic, si nu de ieri de astazi, dintotdeauna. Cine nu crede, sa citeasca aici:
http://www.bucurestiivechisinoi.ro/1452 ... L-XIX.htmlAsadar marea problema a Bucurestiului nu este migratia provincialilor ci lipsa unui urbanism adecvat vremurilor actuale. Si daca ar fi avut populatia pe jumatate, senzatia de aglomeratie in Bucuresti tot ar fi persistat.
Revenind la semnatura lui Cornel ("Un NU hotarat migratiei provincialilor in Bucuresti") nu am facut decat sa semnalez ca este jignitoare si promoveaza discriminarea. Dreptul la libera circulatie este un drept inalienabil.
Este dreptul tau Cornele sa-ti dai seama ca ai gresit si sa schimbi semnatura, sau sa o pastrezi ca stindard al luptei de clasa. La fel cum este dreptul nostru sa te judecam in consecinta.