$1 scrie:$2@DON GYOVANY: In cu totul alta ordine de idei, am vizitat in weekend Parcul Tineretului din Craiova. Un sincer BRAVO pentru ce s-a facut acolo, este foarte frumos si util prin numarul mare de terenuri de sport si divertisment in aer liber.
Mai Nic,sa faci tu treaba asta si sa nu imi spui tu mie...sa vii tu la Craiova si sa nu imi dai un telefon sa bem o bere..?..(bine,daca sunai Sambata intre 18.30 si 22.30 eram pe stadion

)...cand mai vii pe aici sa ma anunti si pe mine,dau o bere.Intr-adevar Solomon a facut treaba buna in parcul ala de crescusera buruienile de 2 metrii,si l-a facut dupa necherman cum s-ar zice...dar sincer noi nu aveam nevoie de parc,sunt multe probleme mai importante ce trebuiau facute.Cu banii de i-a bagat in parcul ala,asfalta muuulte strazi de sunt varza,si poate reusea sa faca,canalizarea din Brestii unde de cate ori ploua nu mai poti circula pe acolo...si mai multe...si ce nu imi comvine cel mai mult,e ca trebuie sa platim noi,contribuabilii,multi ani de acum incolo...
A,si sa stii ca si eu de cate ori ajung prin Bucuresti,abia astept sa ma intorc acasa,e multa agitatie si mult prea aglomerat acolo,dar in schimb imi plac parcurile,si marile magazine,reprezentante ,moll...de acolo

A,ca era sa uit...saru'mana
taticule 
ce mai faci matale,a mica ce mai face...